Çözüldü GTA'da Enhanced ve legacy aynı anda mı geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SVK DLSZ

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. GTA 5 Enhanced indirmek istiyorum ama bir soruda aklım kaldı. GTA 5 Enhanced indirsem legacy kalıyor mu? Yani legacy ve Enhanced'ten birisini istediğim zaman oynayabiliyor muyum? Umarım beni anlamışsınızdır. İyi günler.

Evet, istediğin zaman oynayabilirsin, iki oyun da farklı.

İkisi de farklı oyunlar. Hatta online sunucuları bile farklı diye biliyorum.

Merhaba. GTA 5 Enhanced indirmek istiyorum ama bir soruda aklım kaldı. GTA 5 Enhanced indirsem legacy kalıyor mu? Yani legacy ve Enhanced'ten birisini istediğim zaman oynayabiliyor muyum? Umarım beni anlamışsınızdır. İyi günler.

Yanlış bilgi vermeyeyim ama ama enchanedde hikaye modunda yeni arabalar eklenmiş diye biliyorum.

Evet kalıyor ama iki oyunda aynanda yüklüyken şahsen bende hata verdi. İkisinden biri yüklü olmak zorunda yani, aksi durumda hata veriyor. İstediğinizi indirin oynayın.

İstediğin zaman ikisinden birisini oynayabilirsiniz. Zaten kütüphaneyede ayrı oyun olarak geliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı