GTA'nın orijinal serilerini kayıt alıp YouTube'a atmak

395521

Hectopat
Merhabalar. Biliyorsunuz GTA the trilogy the Definitive Edition çıktı ve insanlar da bunun videosunu çekip atıyor. YouTube'a ben bu Remastered sürümlerini beğenmediğim için orijinal serileri oynayıp kayıt alıp atmak istiyorum. Nasıl fikir sizce? Cevaplarınızı bekliyorum.

Normal çekenler çok oldu tutmama olasalığı yüksek dostum ama denemekten zarar geleceğini'de düşünmüyorum yapabilirsin diyeyim.

Biliyorum hocam ama cidden oynayasım gelmiyor onları.

Alanların çoğu şöyle diyeyim YouTuber'ler, Twitch yayıncıları göstermek için zaten çoğusu parasını çıkarmanın derdin'de oyunun o yüzden içerik yayınlıyorlar 529TL verip ekmeğinden yararlanmak amaç mecburen adamlar ıstese'de ıstemese'de çekiyorlar, ama sen gene deneyebilirsin sıfırdan başlayıp at belki izlenme gelir umudunu kaybetme derim ben deneme yanılma ile olur bu işler diyorum hocam.

Alanların çoğu şöyle diyeyim YouTuber'ler, Twitch yayıncıları göstermek için zaten çoğusu parasını çıkarmanın Derdin'de oyunun o yüzden içerik yayınlıyorlar 529TL verip ekmeğinden yararlanmak amaç mecburen adamlar ıstese'de ıstemese'de çekiyorlar, ama sen gene deneyebilirsin sıfırdan başlayıp at belki izlenme gelir umudunu kaybetme derim ben deneme yanılma ile olur bu işler diyorum hocam.

Tamam o zaman hocam orijinal olanları oynayacağım ben hem onlar daha kaliteli.

Tamam o zaman hocam orijinal olanları oynayacağım ben hem onlar daha kaliteli.

Sende şu fikirle çıkabilirsin enb kurup oyuna renk katarak oyunu yayınlayabilirsin fikir olarak sana kalmış fikir ne kadar iyi olursa daha çok dikkat çekerek videolarını izlendirirsen gayet akar diyorum hocam videolarını yaptığında izlemek isterim ayrıca.

Sende şu fikirle çıkabilirsin enb kurup oyuna renk katarak oyunu yayınlayabilirsin fikir olarak sana kalmış fikir ne kadar iyi olursa daha çok dikkat çekerek videolarını izlendirirsen gayet akar diyorum hocam videolarını yaptığında izlemek isterim ayrıca.

Bilmiyorum hocam orijinal hali bana daha iyi geliyor. ENB modu kurup oynamayı daha sonra yaparım. İzleyin hocam iyi olur şimdiden iyi seyirler :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı