Dediğiniz ekran kartlarını 900-1000 TL civarlarına satıyorlar. Herkes biliyordur zaten o kartların daha iyi olduğunu ama neredeyse 4 kat daha pahalı. Ben sadece ucuza bulduğum için alınır mı diye sordumneyse kardeşim gts 250 al sen![]()
Dediğiniz ekran kartlarını 900-1000 TL civarlarına satıyorlar. Herkes biliyordur zaten o kartların daha iyi olduğunu ama neredeyse 4 kat daha pahalı. Ben sadece ucuza bulduğum için alınır mı diye sordumneyse kardeşim gts 250 al sen![]()
Bütçe belirtir misiniz? GTS 250, Valorant'ı açamaz DirectX versiyonundan dolayı.Dediğiniz ekran kartlarını 900-1000 TL civarlarına satıyorlar. Herkes biliyordur zaten o kartların daha iyi olduğunu ama neredeyse 4 kat daha pahalı. Ben sadece ucuza bulduğum için alınır mı diye sordum![]()
Bütçe belirtir misiniz? GTS 250, Valorant'ı açamaz DirectX versiyonundan dolayı.
Dediğiniz ekran kartlarını 900-1000 TL civarlarına satıyorlar. Herkes biliyordur zaten o kartların daha iyi olduğunu ama neredeyse 4 kat daha pahalı. Ben sadece ucuza bulduğum için alınır mı diye sordum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.