GTS 450 sistem Hackintosh'a uygun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vermemesi lazım normalde, OpenCorePkg'nin içinden Utilities klasörüne girip LegacyBoot kısmından bootia32'yi USB'ye atıp adını boot olarak değiştirip tekrar deneyin.
IMG_20220503_095432.jpg

Hocam vermemesi lazım normalde, opencorepkg'nin içinden utilities klasörüne girip legacyboot kısmından bootia32'yi USB'ye atıp adını boot olarak değiştirip tekrar deneyin.

Ne yapmam gerekiyor dostum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi birbirine katmışsınız. @e.n.e.s'in belirttiği "legacy" işlemlerini imajı yeniden yazdırıp yapın. Muhtemelen OpenCore sürümü ile alakalı. Daha eski sürümlere geçeceğiz (0.7.7 gibi). OpenCore sürümünden dolayı böyle bir hata almıştım legacy bir cihazda.

Hocam şu an bilgisayarı sıfırladım ve giremiyorum son açtığım konudaki sorudan dolayı. Bilgisayar açılırsa yapacağım dediğiniz işlemleri.
Her şeyi birbirine katmışsınız. @e.n.e.s'in belirttiği "legacy" işlemlerini imajı yeniden yazdırıp yapın. Muhtemelen OpenCore sürümü ile alakalı. Daha eski sürümlere geçeceğiz (0.7.7 gibi). OpenCore sürümünden dolayı böyle bir hata almıştım legacy bir cihazda.

Denedim. Yeniden yazdırdım GPT'ye çevirip. Eski sürüme de geçtim yine aynı hata.

USB'yi tamamen temizlememe rağmen nasıl hata alabiliyorum. Cidden saçmalık. Ama bunu yapmadan rahat uyuyamam doğrusu.

Son düzenleme:
USB'yi tamamen temizlememe rağmen nasıl hata alabiliyorum. Cidden saçmalık. Ama bunu yapmadan rahat uyuyamam doğrusu.
Yine BOOT MISMATCH hatası mı? Yine OpenCore'un daha da eski sürümler ile deneyebilirsiniz, 0.5.4 gibi. Eğer yine olmazsa yapacak pek bir şey yok gibi görünüyor, Clover ile EFI hazırlanırsa belki boot edebilir tabii.

Yine boot mısmatch hatası mı? Yine OpenCore'un daha da eski sürümler ile deneyebilirsiniz, 0.5.4 gibi. Eğer yine olmazsa yapacak pek bir şey yok gibi görünüyor, Clover ile EFI hazırlanırsa belki boot edebilir tabii.

Aynı kırmızı hata. Şu an her şeyi baştan deneyeceğim 0.5.4 ile.
Yine boot mısmatch hatası mı? Yine OpenCore'un daha da eski sürümler ile deneyebilirsiniz, 0.5.4 gibi. Eğer yine olmazsa yapacak pek bir şey yok gibi görünüyor, Clover ile EFI hazırlanırsa belki boot edebilir tabii.

Dostum bu ilk OpenCore ile relase by yusufklc olan arasında sürüm farkı var. Hata oradan kaynaklanıyor olabilir mi?
Aynı kırmızı hata. Şu an her şeyi baştan deneyeceğim 0.5.4 ile.

Dostum bu ilk OpenCore ile relase by yusufklc olan arasında sürüm farkı var. Hata oradan kaynaklanıyor olabilir mi?

Herhangi bir BIOS ayarı yapmama gerek var mı? Bu arada?
@453482 hocam yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hatanın pek ondan kaynaklanacağını düşünmüyorum, yine de tekrar hata alırsanız deneme amacıyla EFI'deki configten bağımsız olarak 0.5.4 sürümünün içinden çıkan Sample.plist'i müsait bir zamanda düzenleyip atabilirim. BIOS ayarı olarak attığım Catalina imaj linkindeki ayarları yapacaksınız, tabii çoğu sizde Legacy BIOS olduğu için yoktur büyük ihtimalle. Olanları yapın.

Hatanın pek ondan kaynaklanacağını düşünmüyorum, yine de tekrar hata alırsanız deneme amacıyla EFI'deki Config'ten bağımsız olarak 0.5.4 sürümünün içinden çıkan Sample.plist'i müsait bir zamanda düzenleyip atabilirim. BIOS ayarı olarak attığım Catalina imaj linkindeki ayarları yapacaksınız, tabii çoğu sizde legacy BIOS olduğu için yoktur büyük ihtimalle. Olanları yapın.

Hocam 0.5.4'te boot0 yoktu boot0Af'yi mi seçmem gerekiyor process MBR kısmında yoksa Boot'u mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı