GTX 1050 850TL vermeye değer mi?

Bütçe
850
Ben 1050 Ti ROG kartımı 800TL'ye sattım. :D düz 1050'ye o kadar verilmez. Hatta 1050 Ti'da almayın gidin temizinden RX 570 alın aynı fiyatlara.

İzmir'de yaşıyorum en düşük RX 570 1000TL bende de 1000 TL bütçe var ama güç kaynağıda almam gerekiyor.
GTX 1050 550-650 TL civarına değer. Donanım arşivi de o fiyatlara satın almıştı.

Benim de alabileceğim bir yer biliyor musnuz.

O paraya 16 ay garantili GTX 1060 3GB almıştım. Bence yine bulabilirsin, GTX 1050' ye göre çok daha performanslı, 1080P medium ayarlarda oyunların çoğunu rahat oynarsın. Bazı oyunları ise high-ultra ayarlarda oynatır elbette.

Nereden aldınız?
Sahibinden üzerinden GET' li olarak almıştım. Az önce baktım, 1100 liraya falan koyanlar var. İndirim yaptırıp, GET' li şekilde alabilirsin. Kesinlikle önce para yatırma, malına güvenen GET ile satar. Şu devirde zor ancak, mümkünse 3-5 ay en azından garantisi olsun. 1000 liraya kadar bütçeni yükseltebilirsin bu kart için. RX 570 ile RX 580 aralığında bir performansı mevcuttur. Tek farkı, saçma sapan wattman hatalarıyla uğraşmaz, stabil oyun oynarsın. Bende bu yüzden GTX 1060' ı tercih etmiştim zaten.

Konu bile açmıştım goy goy olsun diye. Millet RTX 3090, biz hala GTX 760, 1060. :( :)

Sahibinden üzerinden GET'li olarak almıştım. Az önce baktım, 1100 liraya falan koyanlar var. İndirim yaptırıp, GET'li şekilde alabilirsin. Kesinlikle önce para yatırma, malına güvenen GET ile satar. Şu devirde zor ancak, mümkünse 3-5 ay en azından garantisi olsun. 1000 liraya kadar bütçeni yükseltebilirsin bu kart için. RX 570 ile RX 580 aralığında bir performansı mevcuttur. Tek farkı, saçma sapan WattMan hatalarıyla uğraşmaz, stabil oyun oynarsın. Bende bu yüzden GTX 1060'ı tercih etmiştim zaten.

Konu bile açmıştım goy goy olsun diye. Millet RTX 3090, biz hala GTX 760, 1060. :( :)

Sahibinden GET nedir pek bilmiyorumda. Aldıktan sonra sıkıntı yaşarsam ne yapmam gerekir? İlk defa 2. el parça alacağım.

Sahibinden GET nedir pek bilmiyorum. Aldıktan sonra sıkıntı yaşarsam ne yapmam gerekir? İlk defa 2. el parça alacağım.
GET = Güvenli Elektronik Ticaret. Eğer ürün arızalı ya da performans sıkıntılıysa, satıcının ödemesini sistem üzerinden onaylamazsınız, ürünü geri satıcıya ücretsiz bir şekilde kargolarsınız. Ürün, satıcıya geri ulaştıktan sonra ilk bir hafta içerisinde %99 ihtimalle paranız, ödeme yönteminize geri yatırılır. Zaten bu yüzden GET' e ihtiyaç duyuluyor. Kısacası bu yöntemle, dolandırılma ihtimaliniz neredeyse yok. Elbette gider, ürünü incelemeden satıcının ürününü onaylarsanız, sıkıntı yaşarsınız. Dikkatli olmak gerekiyor, hepsi bu.

GET = güvenli elektronik ticaret. Eğer ürün arızalı ya da performans sıkıntılıysa, satıcının ödemesini sistem üzerinden onaylamazsınız, ürünü geri satıcıya ücretsiz bir şekilde kargolarsınız. Ürün, satıcıya geri ulaştıktan sonra ilk bir hafta içerisinde %99 ihtimalle paranız, ödeme yönteminize geri yatırılır. Zaten bu yüzden GET'e ihtiyaç duyuluyor. Kısacası bu yöntemle, dolandırılma ihtimaliniz neredeyse yok. Elbette gider, ürünü incelemeden satıcının ürününü onaylarsanız, sıkıntı yaşarsınız. Dikkatli olmak gerekiyor, hepsi bu.

Anladım peki ödeme nasıl yapılıyor ?

Anladım peki ödeme nasıl yapılıyor ?
Kredi kartıyla ya da hesap kartıyla yapılıyor. Ürün size ulaştıktan üç gün sonra sahibinden.com üzerinden, satıcıya para aktarılıyor. Eğer ürünü üç gün içerisinde geri gönderirseniz, sahibinden.com paranızı size iade ediyor. Genel olarak bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı