İyide ben bu anakartın parçalarını satmadan önce ram'i da görüyordu, ekran kartını da, işlemciyi de. Hiçbir sıkıntısı yok bu anakartın. Ama biosunu güncellememiştim. Nasıl güncelleyeceğimi de bilmiyorum. Hayatımda hiç öyle bir şey yapmadım. Bir tek format atmayı biliyorum.
Şimdi 200 tl daha verip anakart mı almalıyım? Bence bu beni idare eder.
Bize gelenler kötü çıkmış olabilir belki senin şansına bir sorun çıkartmayacak. Pegatron'da mı GTX 1050 çalıştırdın ? Bir arkadaşa teknik servis çalıştırmaz demişti. Güncelleme işini servislerini mesaj atarsın onlar sana döner ve atarlar dosyayı.
Bize gelenler kötü çıkmış olabilir belki senin şansına bir sorun çıkartmayacak. Pegatron'da mı GTX 1050 çalıştırdın ? Bir arkadaşa teknik servis çalıştırmaz demişti. Güncelleme işini servislerini mesaj atarsın onlar sana döner ve atarlar dosyayı.
Bence sıfır sistem yap daha iyi garantili olur. Bellekleri ikinci el alabilirsin bellekler sorun çıkarmaz. Resimde bulunan işlemci daha güncel ben pek sevmesem de yeni sonuçta.
Aslında resimdeki sistemi A320M anakart ve Athlon X4 950 ile kursan hem çok iyi performansı olur, hem de AM4 olduğu için ileriye dönük olur ama onun için 120 lira daha gerek.