kesinlikle 880k a8 5600k çok düşük ve güçsüz x4 880k nerdeyse pentium g4560 g5400 arasıGta 5'te %75 Oranında GPU Çalışırken
Eki Görüntüle 320225
Witcher'da 99 Çalışıyor
Eki Görüntüle 320226
Oyunların ikiside full grafik ayarlarında. Amd A8 5600K'dan Athlon 880K'ya Geçmek mantıksız mı olur cidden ? Yabancı kaynaklarda A8 ile Pubg'de %63'lük bir kayıp alıcağım 880K'da ise %32lik bir kayıp yazıyor yani neredeyse yarı yarıya daha performanslı. ve " wzedlare " arkadaşın attığı videoya baktım 860k ile 1050 de sıkıntı yaşamazsınız diyor. kaldı ki benim alıcağım 880K.
Monitörüm maalesef 1080 üzeri desteklemiyor. Bu yüzden maksimum 1080 çözünürlükte oyunları oynayabiliyorum. Yine darboğaz yaşıyacağımı biliyorum ama 5600Kdan daha iyi olduğunu biliyorum ve hani şuan öğrenciyim öğrenciliğim bitene kadar beni idare etsin istiyorum 880K. Sonrasinda sistemi yenilerim zaten maks. 2 yıl daha götürmesi lazım beniMonitörünüz de 1080p ve üzeri çözünürlükte mi? Sadece oyunları en yüksek ayara getirmek bazı oyunlarda darboğaz problemini çözmüyor. Çözünürlük bu noktada önemli.
1080p ve üzeri monitörünüz varsa ve en yüksek ayarlarda bu problemi yaşıyorsanız, sisteminizde virüs bile olabilir.
Kişisel görüşüm: GTX 1050 ile x4 880k işlemcinin bazı oyunlarda yine sıkıntı yaşatabilceği yönünde. Bu konuda yinede kararınızı etkilemek istemiyorum. Yapılan testleri inceleyin ve kararınızı ona göre verin.
Arkadaslar büyük bir karar değişimi ile İntel Pentium G4560 İşlemci ve GA-H110M-DS2 DDR3 anakart alacağım. Tek sorunum bios güncellemesi yapmam gerekiyor. Bunu nasıl yaparım ? İşlemci ilk taktığımda büyük ihtimal uyumsuzluk olucak ve görüntü vermiyecek. İlla anakarta uyan işlemci mi bulmam gerekiyor bios güncellemem için ? Başka çözümü yok mu ?
Bunun sonrasinda şöyle bir sıkıntı çıkti. Ben ram almayayım masraf olmasın diye uğraşıp ddr3 anakart almaya çalıştım ama G4560 maalesef ddr3 desteklemiyormuş. Bu yüzden şuan en ucuz şekilde işin içinden çıkmaya gayret ediyorumBildiğim kadarıyla Asrock anakartlar uyumlu BIOS ile satılıyorlar.İsterseniz aldığınız satıcıyla iletişime geçersiniz, onlar da güncelleyip yollayabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.