Razer DeathAdder V4 Pro alınır mı?

Makaleler
1
Normalde 3000 liraya mouse önerisi postu açmıştım ancak bütçemi arttırdım, şu anda da MediaMarkt'ta 7500 lira. Alınır mı bu fiyata? Alınmazsa yerine ne alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haddinden fazla fiyatta olan bir mouse. Bunlardan hicbir artısı yok.

Delikli sorun değilse buda bakılabilir.

Normalde 3000 liraya mouse önerisi postu açmıştım ancak bütçemi arttırdım, şu anda da MediaMarkt'ta 7500 lira. Alınır mı bu fiyata? Alınmazsa yerine ne alınabilir?
Tabii ki alınır dostum. Razer pişman etmez. Yukarıdaki ıvır zıvırlar ile uğraşmayın. Wraith ayrı bir muamma zaten. Al taş gibi Razer keyfine bak, iade ve garanti politikası da üzmez seni. Wraith'in ürünlerinde 300 den fazla şikayeti var, rekora koşuyorlar hahahahahahahah.

Son düzenleme:
Tabii ki alınır dostum. Razer pişman etmez. Yukarıdaki ıvır zıvırlar ile uğraşmayın. Wraith ayrı bir muamma zaten. Al taş gibi Razer keyfine bak, iade ve garanti politikası da üzmez seni. Wraith'in mouse ürünlerinde 300 den fazla şikayeti var, rekora koşuyorlar hahahahahahahah.
Razer dan daha iyisi yok bu piyasada. 😈😈

Eski sürümlerinde var o sorun 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yok bende.

V3 serilerinde de var. Razer Deathadder V4 tanıtımında da V3 dahil eski versiyonarda olan scroll sorununu optik encoder ile çözüldüğünü söyledi zaten. Genel bir sorun maalesef ama yaşamamanız güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı