GTX 1050 için OC Temp limit kaç olmalı?

Mr bean32

Centipat
Hayırlı günler,
Overclock yapmak istiyorum temp limit 97 derece Max ayarı sonra çekersem sorun olur mu?
oyun içi sıcaklık değeri 55 75 arası
gpu.PNG

Sistemim.
i3 6100
GTX 1050 2GT lp.
ASUS H110M-C.
8GB RAM.

İyi de overclock yapmamışsın ki. Voltajı sonuna kadar açınca OC yapmış olmuyorsun.

Sana önerim ayarları sıfırlaman ve gidip araştırma yapman. Ne yaptığın hakkında en ufak fikrin yok gibi duruyor.

O kadar voltaj verirseniz GPU'nuz yanar :D.

Daha kayıt etmedim ayarları Max yaparsam sorun çıkar mı diye sizlere sormak istedim.

Sıcaklık limiti ile overclock ne alaka anlamış değilim. Ek olarak Memory veya Core clock vermemiş gözüküyorsunuz. Neden voltaj verdiniz?

MSI Afterburner OC scanner ile yapacağım sıcaklık limitini Max yaparsam sorun olur mu diye sormak istedim.
İyi de overclock yapmamışsın ki. Voltajı sonuna kadar açınca OC yapmış olmuyorsun.

Sana önerim ayarları sıfırlaman ve gidip araştırma yapman. Ne yaptığın hakkında en ufak fikrin yok gibi duruyor.

MSI Afterburner ile otomatik overclock yapacağım.
Biraz araştırdım birkaç overclock videosu izledim MSI afterburner overclock scanner sitesine baktım genelde 85 90 temp limit bende 97 derece olunca biraz tırstım herhangi bir sorun çıkarır mı?.
gpu.PNG

Son düzenleme:
Daha kayıt etmedim ayarları Max yaparsam sorun çıkar mı diye sizlere sormak istedim.

MSI Afterburner OC scanner ile yapacağım sıcaklık limitini Max yaparsam sorun olur mu diye sormak istedim.

MSI Afterburner ile otomatik overclock yapacağım.
Biraz araştırdım birkaç overclock videosu izledim MSI afterburner overclock scanner sitesine baktım genelde 85 90 temp limit bende 97 derece olunca biraz tırstım herhangi bir sorun çıkarır mı?.
Eki Görüntüle 627310
GPU'nuzun en fazla 97 derecede olmasını sağlamaya çalışır. Yani 97'ye yaklaştıkça frekans düşürür. Kendiniz overclock yapın bence. Otomatik olması sıkıntı çıkarabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı