O kadar voltaj verirseniz GPU'nuz yanar.
Sıcaklık limiti ile overclock ne alaka anlamış değilim. Ek olarak Memory veya Core clock vermemiş gözüküyorsunuz. Neden voltaj verdiniz?
İyi de overclock yapmamışsın ki. Voltajı sonuna kadar açınca OC yapmış olmuyorsun.
Sana önerim ayarları sıfırlaman ve gidip araştırma yapman. Ne yaptığın hakkında en ufak fikrin yok gibi duruyor.
GPU'nuzun en fazla 97 derecede olmasını sağlamaya çalışır. Yani 97'ye yaklaştıkça frekans düşürür. Kendiniz overclock yapın bence. Otomatik olması sıkıntı çıkarabilir.Daha kayıt etmedim ayarları Max yaparsam sorun çıkar mı diye sizlere sormak istedim.
MSI Afterburner OC scanner ile yapacağım sıcaklık limitini Max yaparsam sorun olur mu diye sormak istedim.
MSI Afterburner ile otomatik overclock yapacağım.
Biraz araştırdım birkaç overclock videosu izledim MSI afterburner overclock scanner sitesine baktım genelde 85 90 temp limit bende 97 derece olunca biraz tırstım herhangi bir sorun çıkarır mı?.
Eki Görüntüle 627310
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.