GTX 1050 için Windows 11 nasıl?

Windows'u zaten SSD'ye kuracağım arkadaşım ne anlatıyorsun ya? Hangi işletim sistemi bu parçalara daha stabile onu soruyorum ben.
HDD SSD muhabbeti yapıyorum. Konuda SSD'ye kuracağım diye bir ibare geçiyor mu, geçmiyor. Konuşma üslubuna dikkat ederek konuşmaya çalış. Windows 11 kur. En iyi stabilite için Windows 7 ya da 8'i kurun.

Windows'u zaten SSD'ye kuracağım arkadaşım ne anlatıyorsun ya? Hangi işletim sistemi bu parçalara daha stabile onu soruyorum ben.
Agresif davranmanıza gerek yok hocam. Herkes fikrini beyan ediyor. 1650 var bende, Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10'a göre Valorant gibi FPS oyunlarında 2, 3 FPS daha yüksek alıyorum. Ek olarak bilgisayarın açılışı daha da hızlanıyor gözle görülebilir derecede.

HDD SSD muhabbeti yapıyorum. Konuda SSD'ye kuracağım diye bir ibare geçiyor mu, geçmiyor. Konuşma üslubuna dikkat ederek konuşmaya çalış. Windows 11 kur. En iyi stabilite için Windows 7 ya da 8'i kurun.
Dostum kusura bakmada o kadar sistem topluyoruz, Windows'u nereye kuracağımızıda bilelim. Anladım yardım etmeye çalışıyorsun ama o SSD'ye boşuna para vermedik herhalde.

22H2'ye geçmeyi düşünüyorum ben de nasıl sizce?
Hocam Dev kanal, Beta kanal, hepsini defalarca kez denedim. Kanal kanal gezdim :) En kararlı sürüm; 21H2 idi. 22H2'de uykudan uyanınca veya oturup kapatıp açınca görev çubuğu resmen çöküyordu. Bunun için güncelleme yayınladılar. UUP ile indirip sıfırdan kurdum ve gayet iyi. Sorunlar düzelmiş görünüyor. Tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü 2022-07-30 030550.png

Bir insanın Windows 11'i SSD'ye kuracağını anlamak için bunu sormak gerekmiyor bence ama :D.

Hocam dev kanal, beta kanal, hepsini defalarca kez denedim. Kanal kanal gezdim :) en kararlı sürüm; 21H2 idi. 22H2'de uykudan uyanınca veya oturup kapatıp açınca görev çubuğu resmen çöküyordu. Bunun için güncelleme yayınladılar. UUP ile indirip sıfırdan kurdum ve gayet iyi. Sorunlar düzelmiş görünüyor. Tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 1468354

Resmen çıkışı beklemeye devam diyorsun o zaman 🙂 ben özellikle şu ses barı için çok geçmek istiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı