GTX 1050 için Witcher 3 Ayar Önerisi

ACAR28

Kilopat
Arkadaşlar laptopum MSI. i5-7300HQ işlemci, GTX 1050 4GB ve 8GB RAM var. Oyunda grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım. Ortalama 45-50 FPS akıcı oynamak istiyorum. Afterburner'den core clock ve memory clock'u yavaş yavaş ikisini de +250'de stabil olarak ayarladım ve yaklaşık 10 FPS katkı sağladı. Witcher 3 oyununda hangi gereksiz olabilecek grafik ayarlarını kapatıp FPS arttırabilirim. Sürücüler güncel ve Windows 10 1803 sürümünde. Bilgisayarda ne tür ayarlar yapıp FPS arttırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience ile oyunu optimize edip uygun ayarları kullanabilirsin. Manuel olarak da doku ve çimen yoğunluğunu kısıp diğerlerini yükseltebilirsin.
Teşekkür ederim ama GeForce Experience oyunu dizini doğru seçtiğim halde görmüyor bu yüzden optimizasyon yapamıyorum. Ama oyun içi Alt+Z yapınca video kaydı, yayın vs. yapabiliyorum. Nasıl en iyi şekilde FPS alıp güzel grafiklerle oynayabilirim?

Manuel olarak seçmeyin. Otomatik tarama ile bulması gerekiyor. Şu an oyun bende kayıtlı. Witcher 3'ü görmeli yani.

Screenshot_2.png

Bulduktan sonra optimize etmen yeterli.

Screenshot_3.png

Uğraşmak istemiyorsan deneme yanılma yöntemiyle ayarları kurcalayabilirsin. Ortalama 50 FPS akıcı bir şekilde oyunu oynatmaya yetiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı