Çözüldü GTX 1050 laptop RDR 2'de 8 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Targut.ay

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 - İ5- 11.NESİL - 8 GB RAM
RAM
16,0 GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz 2.81 G
Merhaba arkadaşlar, oyunu aldığımdan beri 1 saat 52 dakika sadece ayarlarda zaman geçirdim. Oyunu oynayamıyorum. Her ayar düşükte ama inanılmaz kasıyor. FPS çok düşük bunun bir çözümü var mı? Oyunu Epic'ten aldım.

Adsız.png

Çözüm
Bunu kullanabilirsin işine yarar.
Merhaba arkadaşlar, oyunu aldığımdan beri 1 saat 52 dakika sadece ayarlarda zaman geçirdim. Oyunu oynayamıyorum. Her ayar düşükte ama inanılmaz kasıyor. FPS çok düşük bunun bir çözümü var mı? Oyunu Epic'ten aldım.

Eki Görüntüle 1675083
Normalde 20-30 FPS civarı almanız gerekli, diğer oyunlarda böyle bir sorun var mı?

Artı -1 Eksi
Bunu kullanabilirsin işine yarar.

Çözüm

Eki Görüntüle 1675083

Bu oyunu en düşük ayarlarda bile 20-30 FPS'te zor oynarsınız. Mümkünse iade edin derim.

Artı -1 Eksi
İşlemci ısınıp frekans düşürüyordur. İkinci ihtimal ekran kartının VRAM yetmemesi ama düşük ayarda bunun olacağını sanmam. MSI Afterburner açıkken oyundan ekran görüntüsü alıp atarsan sorunu görebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı