GTX 1050 öldü mü?

Günümüz için ölü. RX570 bile ölüme doğru yol almaya başladı artik. RX570'in altinda kart alinmamali. Minimum RX570 tercih edilmesi lazim.
Şöyle bir soru yönelteyim.
Aslında bir planım var laptopu satmakla alakalı. Şuan güncel piyasa değeri yaklaşık 7.500 TL olması lazım. 4500-5000 gibi bir fiyata satıp bilgisayar toplamak aklımdan geçiyordu taa ki üniversitede lazım olur ŞEYSİ'ne rastlayana kadar. Nedir bu efsane falan mı? Yoksa cidden iş görür mü? Ne yapmalıyım satmalı mıyım, çözemedim?...
 
Acelen yoksa sistem almak veya toplamak için beklemen daha mantıklı olur. 3000 serisi kartlar duyuruldu. Eski kartlarda fiyat düşüşü olur.
 
Ölmedi kardeşim. Lol gibi oyunlarda dahi 60 FPS aldığına şükreden insanlar var. Grafik kısarsın, çözünürlükten bir tık belki kısarsın ama oyununu oynarsın. Doların 6 lira olduğu bir Türkiyede insanların dahili grafik işlemcisiyle oyun oynamaya çalıştığı bir ülkedeyiz. Ha diyorsan param var üst modele geçeyim mi daha iyisi her zaman daha iyidir. Ama elindeki kartla mutsuz olma. İş görür bir kart.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı