GTX 1050 + R3 2200G her oyunda FPS düşmesi

UmutFurkan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri;
  • ekran kartı: GTX 1050 Aero ITX 2G.
  • işlemci: Ryzen 3 2200G.
  • anakart: MSI A320M PRO-VD/S.
  • SSD: Gigabyte 240GB.
  • güç kaynağı: Powerboost 500W.
  • RAM: Kingston HyperX 4x2 | 8 GB 2400MHz.
Bilgisayarı toplayalı 8 ay oldu ve ilk günden beri aynı sorunla karşı karşıyayım 8 aydır uğraştığım için bayağı tecrübe edindim bu konularda donanım olarak sadece SSD alabildim ama sorunumu çözmedi. Güç kaynağımın da kalitesiz olduğunun farkındayım ama sisteme yeterli gücü verdiğini düşünüyorum. Umarım bu sorunu beraber bulabiliriz. Burada da donmaların yaşandığı bir kesit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç kaynağı 12'den yer yer 11.80'e kadar düşüyor. Güç kaynağın kötü değiştir bence. Afterburner'den %1 ve %0.1 değerlerini de paylaş.
Acaba kendi bilgisayarınızda deneyebilir misiniz oyun esnasında 12v kanalı kaç veriyor diye? Ayrıca %1 ve %0.1 değerlerini açtığımda gözükmüyor ama onu nasıl yapacağım teşekkür ederim.
Bence çok sorun yaşatacak derecede değil.
Evet sorun yaşatacak düzeyde değil oynanabilir ama yine de insanı rahatsız ediyor kusursuz olması daha iyi değil mi sizce?
Haritada oynuyorsunuz ve farkındaysanız her noktada ayrı bir özelleştirme var, örneğin varil, halı ve duvar motifleri gibi. Bu FPS düşüşü normal karşılanacak düzeyde. Sistemde sorun gözükmüyor.
Siz şahsen kendi bilgisayarınızda böyle donmalar yaşıyor musunuz ona göre mi normal dediniz?

Benchmark başlatman gerekiyor onların gözükmesi için. Benim güç kaynağı en fazla 12.230 veriyor ortalama 12.164. 12'nin altına düşmez.
Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Güç kaynağı 12V kanalından 22A sağlıyor az önce kasayı açıp baktım 12V x 22A = 264Watt sizce yeterli mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı