GTX 1050 Rainbow Kasma Sorunu

wtrcn

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, pek fazla bilgi sahibi birisi değilim "bu sistem bu oyunu kaldırır mı?" diye ama kendi sistemimle Witcher 3 gibi oyunları 1980x1080 çözünürlükte o kadar da fazla rahatsız etmeyecek şekilde oynayabiliyordum ama bu Rainbow oyunu çok can sıkıcı bir hal almaya başladı benim için..

Oyunda çözünürlük 1980x1080 de oynayıp diğer ayarların hepsini lowa alıyorum 80-75 FPS gösteriyor ama sanki 35-40 FPS de oynarmış gibi hissettiriyor aynı şekilde çözünürlüğü 800x600 alıp ayarları değiştirmeden bıraktığımda da durum aynı ve kastığı zamanda da mouse takıla takıla gidiyor. Oyun zevkimin içine de ediyor haliyle bu oyunun kasması benim sistemimin yetersizliği mi? değilse nasıl çözebilirim. Driverlar güncel.

Sistemim;

-MSI Nvidia 1050 2GB
-Intel i3 4.nesil
-8GB RAM
-B85M Gaming Motherboard

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia Experience üzerinden ekran kartı sürücüsü güncel mi diye bir kontrol et. Eğer güncel ise MSI Afterburner programı ile CPU ve GPU kullanım yüzdeleri ile RAM kullanımına bak sonra değerleri buraya yaz. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan Youtube'a ''MSI Afterburner kullanımı technopat'' yaz gayet açık bir şekilde anlatılıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı