İdlib Fatihi
Megapat
Oynadığım her oyun, oyunu çalıştırdıktan bir süre sonra takılıyor ama ilginç şekilde takılan şey sadece oyun oluyor. Mesela arka planda çalışan Discord, çalışmaya devam ediyor. Ctrl+alt+del yapabiliyorum ancak masaüstüne veya başka bir uygulamaya geçemiyorum. Alt+Tab çalışıyor ama aynı şekilde uygulamalara geçiş yapmıyor, görev yöneticisi açılıyor ama oyunun ekranda takılı olması yüzünden o da gelmiyor. Tek çarem ctrl+alt+del ekranından oturumu kapatıp yeniden açmak oluyor. Ayrıca herhangi bir uygulama açık değilken de Windows 10'da takılmalar yaşayabiliyorum.
Bu sorunu Fallout4, LoL, CS:GO hatta Football Manager 18'de bile yaşadım. Başka oyunlarda denemedim. Oyunlardan bazıları SSD'ye bazıları HDD'ye kurulu o yüzden disk sorunu olduğunu düşünmüyorum.
Monster Abra A5 V12.1 kullanıyorum. Kullandığım Windows 10 orijinal ancak lisans anahtarı girilmedi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu sorunu Fallout4, LoL, CS:GO hatta Football Manager 18'de bile yaşadım. Başka oyunlarda denemedim. Oyunlardan bazıları SSD'ye bazıları HDD'ye kurulu o yüzden disk sorunu olduğunu düşünmüyorum.
Monster Abra A5 V12.1 kullanıyorum. Kullandığım Windows 10 orijinal ancak lisans anahtarı girilmedi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: