GTX 1050 Sistem Oyunda Ses Takılması ve Akabinde Donma

• Konuyu başlatan sp33d
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 422
Makaleler
3
Yer
İstanbul
CS:GO oynarken birdenbire ses takıldı ve oyun dondu. 4-5 dakika beklememe rağmen mavi ekran falan da vermedi. Mecburen güç tuşundan kapatıp tekrar açtım. Herhangi bir minidump dosyası da oluşmamış. Tüm sürücülerim güncel. İşletim sistemim: Windows 10 sürüm 1909. Sistem: i7-7700HQ, 2x8 GB RAM 2400MHz, NVIDIA GTX 1050 4GB, 1TB HDD 7200RPM. Bilgisayarı parçalama noktasına geldim arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

CS:GO oynarken birdenbire ses takıldı ve oyun dondu. 4-5 dakika beklememe rağmen mavi ekran falan da vermedi. Mecburen güç tuşundan kapatıp tekrar açtım. Herhangi bir minidump dosyası da oluşmamış. Tüm sürücülerim güncel. İşletim sistemim: Windows 10 sürüm 1909. Sistem: i7-7700HQ, 2x8 GB RAM 2400MHz, NVIDIA GTX 1050 4 GB, 1TB HDD 7200RPM. Bilgisayarı parçalama noktasına geldim arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

MSI Afterburner indirip sıcaklıkları paylaşır mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı