GTX 1050 sistemde Cyberpunk 2077: Phantom Liberty mi GTA: Trilogy mi?

O sistemle oyuna para vereceğine korsan indirip yeni PC için para biriktir. Zaten ikisini de düzgün oynatmaz.
Hocam bu ekonomi ile ne yapacağımı bilmiyorum. 13 yaşındayım aylık aldığım maximum harçlık 500 tl. Nasıl pc alacağım? Fiyatlar yerinde durmuyor ki hocam... 25-30 K'lık pc için para biriktirsem hadi bir yerde çıraklık yapsam yine zaman geçecek ve pc'nin fiyatı ne kadar olacak kim bilir. Bir yandan da oyunlara zam gelecek zam zuma zum zuma...

Hocam bu ekonomi ile ne yapacağımı bilmiyorum. 13 yaşındayım aylık aldığım maximum harçlık 500 TL. Nasıl PC alacağım? Fiyatlar yerinde durmuyor ki hocam... 25-30 K'lık PC için para biriktirsem hadi bir yerde çıraklık yapsam yine zaman geçecek ve PC'nin fiyatı ne kadar olacak kim bilir. Bir yandan da oyunlara zam gelecek zam zuma Z'um zuma...

GTX 1050 halen sana çoğu oyunu Low 1080'de canavar gibi oynatır. Eğer para cüzdanında değilse Epic Games veya Origin'den dolu oyun alırsınç.

Haklısın ama trilogy dediğim Definitive değil: )

Trilogy tabii ki ama orijinal olanları. Cyberpunk'a hiç girme çıkışında 1000 serisinde az da olsa stabil çalışan oyun 2.1 ve Phantom liberty ile teklemeye başlamış. Hiç iyi deneyim yaşamazsın. GTA'nın orijinal üçlemesini indir. Nexusdan oyunların ayrı fixer Pack'lerini kur, keyfini yaşa.

Hocam bu ekonomi ile ne yapacağımı bilmiyorum. 13 yaşındayım aylık aldığım maximum harçlık 500 tl. Nasıl pc alacağım? Fiyatlar yerinde durmuyor ki hocam... 25-30 K'lık pc için para biriktirsem hadi bir yerde çıraklık yapsam yine zaman geçecek ve pc'nin fiyatı ne kadar olacak kim bilir. Bir yandan da oyunlara zam gelecek zam zuma zum zuma...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı