GTX 1050 sistemde GTA 5 Online oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Aliylmz21

Femtopat
Selamlar son 2 3 gündür GTA 5 Online hiçbir hata vermeden oyundan atıyor bazen 15 dk, bazen 30 dk içinde. Genel bir sorun mu anlamadım. Daha önce açılmış olan konulara baktım fakat hala sorunu çözemedim. Sistemimin yetersiz olduğunu sanmıyorum, daha önce de aynı grafik ayarlarında oynuyordum.

Sistem özelliklerim.
  • i3 6100.
  • GTX 1050 2GB OC.
  • ASUS H110M-C.
  • x2 DDR4 4GB RAM.
  • SSD PATRIOT BRUST 240GB

Herhangi bir oyunda da böyle oluyor mu yoksa GTA 5'e özgü bir durum mu bu sisteminiz gayet yeterli oyun için Türkçe yama kuruluysa ondan yapıyor olabilir onu kaldırıp deneyin eğer başka oyunlardada aynı sorunu yaşıyorsanız RAM ile alakalı sorun olabilir Memtest86 ile tarama yapabilirsiniz ve son olarak dosya doğrulama yapabiliyorsanız bir de onu deneyin derim.

Herhangi bir oyunda da böyle oluyor mu yoksa GTA 5'e özgü bir durum mu bu sisteminiz gayet yeterli oyun için Türkçe yama kuruluysa ondan yapıyor olabilir onu kaldırıp deneyin eğer başka oyunlardada aynı sorunu yaşıyorsanız RAM ile alakalı sorun olabilir Memtest86 ile tarama yapabilirsiniz ve son olarak dosya doğrulama yapabiliyorsanız bir de onu deneyin derim.
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Sadece GTA 5 de yaşıyorum bu sorunu mod veya Türkçe yama kullanmıyorum, RAM testi yaptım hiçbir sorun yok. Özellikle son 2 3 gündür çok sık olmaya başladı daha önce hiç olmuyordu. En son format attım oda işe yaramadı.

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Sadece GTA 5 de yaşıyorum bu sorunu mod veya Türkçe yama kullanmıyorum, RAM testi yaptım hiçbir sorun yok. Özellikle son 2 3 gündür çok sık olmaya başladı daha önce hiç olmuyordu. En son format attım oda işe yaramadı.

Rica ederim eğer sadece Online'da bu sorunu yaşıyorsanız sorun büyük ihtimalle sunucu kaynaklı olabilir hikaye modunda da yaşıyorsanız dosyalarda belki bozulma olmuştur sil yükle yapmayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı