GTX 1050 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

bbhdrr

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SanDisk SDSSDA240G
Ekran kartı
GTX1050
İşlemci
i7 7700HQ
Uzun yıllardır kullandığım laptop bugün 2-3 saat önce mavi ekran vermeye başladı. İlk oyunda verdi, sonrasında masaüstünde, tarayıcıda falan vermeye başladı. HDD taraması yaptım bad sector yok. Ekran kartı NVIDIA. Onun da son güncellemesini ilk mavi ekran hatasını verdikten sonra yaptım. Memtest yapamadım yanımda USB falan olmadığı için.

Uzun yıllardır kullandığım laptop bugün 2-3 saat önce mavi ekran vermeye başladı. İlk oyunda verdi, sonrasında masaüstünde, tarayıcıda falan vermeye başladı. HDD taraması yaptım bad sector yok. Ekran kartı NVIDIA. Onun da son güncellemesini ilk mavi ekran hatasını verdikten sonra yaptım. Memtest yapamadım yanımda USB falan olmadığı için.

Dostum ilk olarak burning test i indirip hepsini %100 yapıp cihaza stres testi yap herhangi bir hata verecek mi kontrol et eğer mavi ekran vermeye devam ederse sıcaklık değerlerini kontrol et işlemci sıcaklıkları kaç derecede onu bir paylaş bizimle intelin kendi sitesinden support asistanı yükleyerek bı güncelleme var mı onu kontrol et varsa guncellemeleri yap sorunun hala düzelmezse format atıp birdaha kontrol et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı