Ahmet Aydar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 3 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 128 GB SSD. Ekran kartı GTX 1050 4 GB. İşlemci i5 8300H Sadece format atınca düzeliyor imleç İmleçin nasıl donduğunu bu videoda görebilirsiniz format atmadan nasıl düzeltebilirim? Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
Sadece format atınca düzeliyor imleç İmleçin nasıl donduğunu bu videoda görebilirsiniz format atmadan nasıl düzeltebilirim? Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #2 Ahmet Aydar dedi: Sadece format atınca düzeliyor imleç İmleçin nasıl donduğunu bu videoda görebilirsiniz format atmadan nasıl düzeltebilirim? Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız imleç ile ilgili olabilir.Başka bir imleç ile deneyin. Artı 0 Eksi
Ahmet Aydar dedi: Sadece format atınca düzeliyor imleç İmleçin nasıl donduğunu bu videoda görebilirsiniz format atmadan nasıl düzeltebilirim? Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız imleç ile ilgili olabilir.Başka bir imleç ile deneyin.
KS KS Ahmet Aydar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 3 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 iefeyasar dedi: Kullandığınız imleç ile ilgili olabilir. Başka bir imleç ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Standart imleci kunlanıyorum ve imlec yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü cızırtı ve donma oluyor saliselik. Çözüm format arkadaşlar fazla kurcalamayın. Son düzenleme: 16 Mart 2022 Artı 0 Eksi
iefeyasar dedi: Kullandığınız imleç ile ilgili olabilir. Başka bir imleç ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Standart imleci kunlanıyorum ve imlec yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü cızırtı ve donma oluyor saliselik. Çözüm format arkadaşlar fazla kurcalamayın.
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #4 Ahmet Aydar dedi: Çözüm format arkadaşlar fazla kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Benim aklıma pek bir şey gelmedi. Belki sorun Windows 11 ile ilgili değildir? Artı 0 Eksi
Ahmet Aydar dedi: Çözüm format arkadaşlar fazla kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Benim aklıma pek bir şey gelmedi. Belki sorun Windows 11 ile ilgili değildir?
KS KS Ahmet Aydar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 3 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #5 Windows 11 ile alakalı bir sorunmuş format attım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #6 Ahmet Aydar dedi: Windows 11 ile alakalı bir sorunmuş format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kendi mesajınızı çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ahmet Aydar dedi: Windows 11 ile alakalı bir sorunmuş format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kendi mesajınızı çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.