GTX 1050 sistemin RDR2 performansı

MetinMumcu

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
2.125
Makaleler
2
Çözümler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Red Dead Redemption 2'yi GTX 1050 ile 1080P düşük ayalarda 30 FPS ve üstü oynayabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapcak bir şey yok.
Biriktirmek için parası olmayabilir, çalışma imkanı olmayabilir.
Eğlenmek herkesin hakkı.
Oyun 50TL olsa hadi bir şekilde al.
250TL yüksek bir meblağ.
Durumu çok iyi olmayan bir insan o parayı oyunlara veremez.
Yani aslında bu ülke de doğmak onun suçu değil. Kaliteli oyunlar 200 TL den başlayıp 750'ye kadar çıkıyor.
 
Boş algı kasılmış ama bilgi verelim.

Korsan dediğiniz sik sok olay drm denilen bir şey ile engellenir. Korsan çoğu oyunun reklamını yapmak demektir. Bir çok araştırma gösterir ki oyun yayıncıları şu anda %34 gibi bir reklam yapma olanağına sahipken bu durum korsan oyunlarda %40 lara kadar çıkabilmektedir.

Öte yandan cdpr drm koymama kararı almış, kırın oynayın diyor yani.

"arabam yok sürmüyorum" noktasına sizi getiren nedir tabi bilmiyorum ama aynı şey değil. AutoCad diye bir çizim programı vardır mesela, fiyatı ürün başına 45 bin Türk lirasıdır. Ama bugün her üniversite öğrencisi/akademisyeni/kursiyeri bu programı korsan şekilde kullanır.

Maslow'un hiyerarşi piramidindeki teoriden yola çıkarak korsan oynamak veya satın almamak aynı şeyler değildir. İkisi de yapımcıya 0 kazanç sağlar diye bir şey yoktur. Korsan oynayan yazılımın içerisindeki zararlı yapımları bilgisayarına yüklemeyi kabul eder. Bu, cihazın ömrünü kısaltır, dolayısıyla uzun vadede kayıp daha yüksek olur.

Ancak hanginiz eskiden korsan oynadığı ama muhteşem bulduğu oyunu kütüphanesine öyle ya da böyle eklemedi? Uzun vade satışları her zaman daha karlıdır.
 
Reis ailesi izin vermiyor olabilir. Parası olmayabilir. Hevesini almak istiyor belkide. Boş muhabbet. Onun kararı. Zaten adamlara yeterince destek çıkıldı. Üstüne Türkçe dil desteği sunmayan bir firmaya bu kadar saygı göstermeye gere yok. Bide oyunu pahalı olmasının nedeni firma değildir.
Cidden, Türkçe dil desteği ve ülkeye özel fiyat politikası önemli bir şey. Bunu yapmayan firmalara ben de destek çıkmıyorum.
 

Geri
Yukarı