GTX 1050 Ti 4 GB oyunlardan atıyor

Abdüü0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sistemim 12 GB RAM
Intel Core i7 860 2.80GHz
GTX 1050 Ti 4 GB
500GB SSD 240GB SSD

Mesela GTA V giriyorum, 48 - 50 derece arası 20 - 30 dk sonra bir anda donuyor. Monitör ekranım birbirine giriyor ve oyundan atıyor. Sadece GTA değil ETS 2'de de oluyor. Ara sıra, bazen de 45 - 46 derecedeyken oluyor aynı sorun. MSI Afterburner indirdim, overclock yaptım, 800v ayarladım fazla ısınmasın diye. Sorun neden kaynaklı? Birçok oyuna giremiyorum fazla ısınıyor diye.

Merhaba sistemim 12 GB RAM.
GTX 1050 Ti 4 GB.
500GB SSD 240GB SSD.

Mesela GTA V giriyorum, 48 - 50 derece arası 20 - 30 dk sonra bir anda donuyor. Monitör ekranım birbirine giriyor ve oyundan atıyor. Sadece GTA değil ETS 2'de de oluyor. Ara sıra, bazen de 45 - 46 derecedeyken oluyor aynı sorun. MSI Afterburner indirdim, overclock yaptım, 800v ayarladım fazla ısınmasın diye. Sorun neden kaynaklı? Birçok oyuna giremiyorum fazla ısınıyor diye.

Çözümü bilmiyorum fakat Trendyol'dan aldıysanız kesinlikle iade edin. 4K'lık bilgisayarı 10k ya satıyorlar. Oyun falan da oynanmaz o bilgisayarlar ile.

Merhaba sistemim 12 GB RAM
GTX 1050 Ti 4 GB
500GB SSD 240GB SSD

Overlock yaptım diyorsunuz hocam, bu tür sıkıntılar overclock yaptıktan sonra mı oldu?

Overlock yaptım diyorsunuz hocam, bu tür sıkıntılar overclock yaptıktan sonra mı oldu?

Bilgisayar elime geçince yaptım fan dönmüyordu 70 dereceyi görüyordu tek çarem bu oldu.

Voltaj ve frekans ayarlarının tümünü stok hale getirin, kararlı olmayan bir hızaşırtma zaten performans kaybına sebep olacaktır.

Sıfırlayayim mi?

Yük altına girmediği için dönmüyordur. MSI Afterburner ayarları sıfırlanınca sürücü silinmez merak etme.

MSI Afterburner'ı kapattım ve The Forest oyununa girdim her şey yüklenince attı yine her şey birbirine girdi. Bilgisayarı zaten 2. el aldık ilk aldığım aylarda da 800v a sabit oynuyordum atmadan şimdi başladı sorun net ekran kartında mı onu da bilmiyorum. Valorant rahat oynuyorum atmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı