GTX 1050 Ti 90 derece normal mi?

Benim söylediğim yöntemden önce bir bakın derim eliniz 3. derece yanık olmasın.

Adamın elinin ne suçu var hocam

Aynı ekran kartına sahibim.Aşırı iyi bir soğutması yok kasanın ekran kartı boşta 34 derece yükte en fazla 65 e çıkıyor. kartınızda bir sıkıntı var

Benim söylediğim yöntemden önce bir bakın derim eliniz 3. derece yanık olmasın.

Hocam bir daha ekran kartına dokunmayın çıplak elle açıkken elinizde statik elektrik varsa kısa devre yapar artık 0 derece bir ekran kartınız olur.

Adamın elinin ne suçu var hocam
Hocam benim en sevdiğim yöntemdir hele kışın o sistemin açacaksın kapağını açacaksın Cyberpunk2077yi sıcacık doğalgaz dostu.

Hocam bir daha ekran kartına dokunmayın çıplak elle açıkken elinizde statik elektrik varsa kısa devre yapar artık 0 derece bir ekran kartınız olur.
Uyarıyı yaptım yukarıda bakarsanız.

yeni açtığım için 75 derece gösteriyor şuan bir 10 dakika sonra 90 lara çıkıyor

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.07.28 - 02.36.52.06.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 50
yeni açtığım için 75 derece ancak kasa bir hayli sesli çalışıyor eskiden böyle ses yoktu kasada

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.07.28 - 02.36.52.06.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 40
yeni açtığım için 75 derece ancak kasa bir hayli sesli çalışıyor eskiden böyle ses yoktu kasada
Isı yüksek olduğu için fanlar full de çalışıyor olabilir.Hocam oc model değil mi kartınız.Yada overclock fln var mı?Birde güç ayarlarından bakın pc yi performans da kullanıyor olabilirmisiniz.

Isı yüksek olduğu için fanlar full de çalışıyor olabilir.Hocam oc model değil mi kartınız.Yada overclock fln var mı?Birde güç ayarlarından bakın pc yi performans da kullanıyor olabilirmisiniz.
dengeli moda aldım şimdi bundan önce yüksek performans ta imiş anakartımda 2 adet fan takmak için kablo yeri var 2 tane fan var zaten yeni fan almam işe yarar mı güç kutusu 350w ondada fan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…