GTX 1050 Ti 90 derece normal mi?

Her tarafı kapalı mı? Ayrıca kart hangi marka?
Asus cerberus her tarafı kapalı değil kasanın fonların ufledigi noktalar delikli arka kısmı komple delikli

Kasanın Casper olması sorun olabilir model lazım Casper genel olarak iyi bir marka değildir.
Süper slient techonology siyah düz kasa yeni kendiliğinden fanli bir kasa işimi görür mü bu konuda peki isindiklari için mi %100 kullanılıyor gözüküyorlar

Ekran kartım oyun açık değil iken 40-50 derece arası oyunda %100 kullanılıyor gozukuyor ve 90 derece üzerine çıkıyor ve inmiyor asla. HDD'de aşırı sıcak ve sürekli %100 kullanımda gözüküyor Görev Yöneticisi performans görüntüleme ekranında.
  • Ekran kartı GTX 1050 Ti 4 GB.
  • HDD Seagate 1TB 7200RPM.
  • Power Supply 350W Frisby.
  • Anakart H110M4 C2h 6 GB DDR4.
  • RAM 2X Crucial 8 GB DDR4 2100MHz.
  • 2X 12v fan.

Hocam bir de aynı değerleri MSI Afterburner'dan atar mısınız?

Hocam derece ölçerler hatalı olabilir 90 derece olduğunu gördüğünüz bir vakitte kasayı açıp (statik elektrik riski olmadığından emin olarak) küçük bir şekilde ekran kartına dokunur musunuz eğer gerçekten 90 derece ise ekran kartı elinizi baya yakar. Ben 70 derecede elimi zor tutuyorum.

Hocam oyun oynarken MSI Afterburner SS atın lütfen, Görev Yöneticisi normal sıcaklığın 20 fazlasını gösterebilir. Doğru değerler olmaz görev yöneticisinde çünkü g. Yöneticisi GPU bağlantısının sıcaklığını gösterir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı