GTX 1050 Ti 90 derece normal mi?

Hocam oyun oynarken MSI Afterburner SS atın lütfen, Görev Yöneticisi normal sıcaklığın 20 fazlasını gösterebilir. Doğru değerler olmaz görev yöneticisinde çünkü g. Yöneticisi GPU bağlantısının sıcaklığını gösterir.
Benim söylediğim yöntemden önce bir bakın derim eliniz 3. derece yanık olmasın.

Hocam derece ölçerler hatalı olabilir 90 derece olduğunu gördüğünüz bir vakitte kasayı açıp (statik elektrik riski olmadığından emin olarak) küçük bir şekilde ekran kartına dokunur musunuz eğer gerçekten 90 derece ise ekran kartı elinizi baya yakar. Ben 70 derecede elimi zor tutuyorum.
Adamın elinin ne suçu var hocam😄

Asus cerberus her tarafı kapalı değil kasanın fonların ufledigi noktalar delikli arka kısmı komple delikli

Süper slient techonology siyah düz kasa yeni kendiliğinden fanli bir kasa işimi görür mü bu konuda peki isindiklari için mi %100 kullanılıyor gözüküyorlar
Aynı ekran kartına sahibim.Aşırı iyi bir soğutması yok kasanın ekran kartı boşta 34 derece yükte en fazla 65 e çıkıyor. kartınızda bir sıkıntı var

Adamın elinin ne suçu var hocam😄
Hocam benim en sevdiğim yöntemdir hele kışın o sistemin açacaksın kapağını açacaksın Cyberpunk2077yi sıcacık doğalgaz dostu.

Hocam bir daha ekran kartına dokunmayın çıplak elle açıkken elinizde statik elektrik varsa kısa devre yapar artık 0 derece bir ekran kartınız olur.
Uyarıyı yaptım yukarıda bakarsanız.

Hocam oyun oynarken MSI Afterburner SS atın lütfen, Görev Yöneticisi normal sıcaklığın 20 fazlasını gösterebilir. Doğru değerler olmaz görev yöneticisinde çünkü g. Yöneticisi GPU bağlantısının sıcaklığını gösterir.
yeni açtığım için 75 derece gösteriyor şuan bir 10 dakika sonra 90 lara çıkıyor

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.07.28 - 02.36.52.06.png
    Desktop Screenshot 2022.07.28 - 02.36.52.06.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 50
yeni açtığım için 75 derece ancak kasa bir hayli sesli çalışıyor eskiden böyle ses yoktu kasada

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.07.28 - 02.36.52.06.png
    Desktop Screenshot 2022.07.28 - 02.36.52.06.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 40
yeni açtığım için 75 derece ancak kasa bir hayli sesli çalışıyor eskiden böyle ses yoktu kasada
Isı yüksek olduğu için fanlar full de çalışıyor olabilir.Hocam oc model değil mi kartınız.Yada overclock fln var mı?Birde güç ayarlarından bakın pc yi performans da kullanıyor olabilirmisiniz.

Isı yüksek olduğu için fanlar full de çalışıyor olabilir.Hocam oc model değil mi kartınız.Yada overclock fln var mı?Birde güç ayarlarından bakın pc yi performans da kullanıyor olabilirmisiniz.
dengeli moda aldım şimdi bundan önce yüksek performans ta imiş anakartımda 2 adet fan takmak için kablo yeri var 2 tane fan var zaten yeni fan almam işe yarar mı güç kutusu 350w ondada fan var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı