GTX 1050 Ti az GPU kullanımı

Şamil Arı

Centipat
1050 Ti ekran kartı kullanıyorum. Driverı güncelledim. Fakat oyunlarda hala ekran kartım kendini en fazla %18 kullanıyor (genelde %5 civarı fotoğraftaki gibi). Eskiden 100 FPS aldığım bir şeyde 20'ye kadar düşüyor. Anlık düşmeler değil sürekli böyle ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Adsız.png

Ekran kartına VGA--->HDMI ile bağlı. Eskiden böyle bir sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla işlemci 1.3GHz gibi bir değere düşüyor FPS düşmesi anlıkmı yaşanıyor anlık derken düşüyor 3 4 saniye sonra düzeliyor mu?

Ayarlarda çoklu CPU etkinlik var onu etkinleştirdiniz mi?
evet aktif.
1050 Ti ekran kartı kullanıyorum. Driverı güncelledim. Fakat oyunlarda hala ekran kartım kendini en fazla %18 kullanıyor (genelde %5 civarı fotoğraftaki gibi). Eskiden 100 FPS aldığım bir şeyde 20'ye kadar düşüyor. Anlık düşmeler değil sürekli böyle ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 577857

Ekran kartına VGA--->HDMI ile bağlı. Eskiden böyle bir sorun yoktu.
Ayrıca işlemcinin de normal hızı 3.6 ghz o da tam olarak performans veremiyor sanırsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı