GTX 1050 Ti bilgisayar toplama

V3-MAA/R5 2400G/AMD Vega 11 Grafik Kartı/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bu sistemi almanı öneririm bütçenizi aşıyor ama ileriye dönük bir sistemdir. İleride Gtx 1050 ti takıp bütün oyunları rahatça oynuyabilirsiniz. İçinde bulunan Vega 11 dahili ekran kartıda gayet yeterlidir bir süre kullanabilirsiniz ekran kartsız.
Alırken rami Adata’nın 8GB 3000 mhz ramleriyle değiştirmeniz daha iyi olacaktır.[emoji4]
Çok teşekkürler ilginiz için ama ben bunu aldım sadece 2yıl işimi görmesii istiyorum ve soruma şuana kadar 1 kişi cevap verdi birde size sorsam pub veya gta 5 oynayabilirmiyim ve zula csgo gibi oyunlar kasar mı i5 2500 olabilir ama diğer özellikleri güzel

Çok teşekkürler ilginiz için ama ben bunu aldım sadece 2yıl işimi görmesii istiyorum ve soruma şuana kadar 1 kişi cevap verdi birde size sorsam pub veya gta 5 oynayabilirmiyim ve zula csgo gibi oyunlar kasar mı i5 2500 olabilir ama diğer özellikleri güzel

Hayır 2 sene kullanılsa bile alınmaz. İsterseniz size ayrı bir sistem daha ayarlıyabilirim. 2 sene tüm oyunları ultra- high ayarlarda oynarsınız. Sonra birde ram ve ssd takviyesi yapsanız muazzam olur [emoji4]

İnternetten geleceklere öneri yaptım, konu hortlamış oldu ama tek söyleyeceğim sakın Turbox almayın.

Diğer söylediklerimden emin olmadığım için sildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı