GTX 1050 Ti Çift Monitör Sorunu

Emir Karaa

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti ekran kartı kullanıyorum maalesef kullandığım modelde 1 HDMI 1 Display Port 1 DVI-D bulunmakta.
Ancak kullandığım ilk monitörde 2 HDMI girişi var sadece, diğerinde ise sadece VGA var. Ben VGA'lı monitörü VGA to HDMI'da kullanıyorum diğer portlar maalesef işe yaramadı. Bu sefer diğer 2 HDMI'lı monitöre HDMI to Display Port çeviri aldım ancak o da çalışmadı! Gerçekten bu 2. monitör için çok para harcadım ve artık kesin bir çözüme ihtiyaç duyuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer anakartında VGA çıkışı var ise ve anakartın IGP teknolojisini destekliyorsa, ki %99 destekliyordur, (integrated peripherals, yani anakartına bir ekran kartı takılıyken aktifleştirildiğinde CPU üzerindeki onboard GPU aktif eden teknoloji ) ekran kartından HDMI ile çıkış alıp, anakart üzerinden de VGA şeklinde çıkış alabilirsin. VGA yok ise anakartında çıkış olarak, VGA>HDMI dönüştürücü ile deneyebilirsin.

Bu arada VGA>HDMI dönüştürücülerinin "aktif" başlığı altında modelleri var onları kullanman gerekiyor.

Bu olayı da denedim ancak bi sonuç vermedi acaba aktif etmem gereken ayar mı var? Anakart: ASUS
Eğer anakartında VGA çıkışı var ise ve anakartın IGP teknolojisini destekliyorsa, ki %99 destekliyordur, (integrated peripherals, yani anakartına bir ekran kartı takılıyken aktifleştirildiğinde CPU üzerindeki onboard GPU aktif eden teknoloji ) ekran kartından HDMI ile çıkış alıp, anakart üzerinden de VGA şeklinde çıkış alabilirsin. VGA yok ise anakartında çıkış olarak, VGA>HDMI dönüştürücü ile deneyebilirsin.

Bu arada VGA>HDMI dönüştürücülerinin "aktif" başlığı altında modelleri var onları kullanman gerekiyor.

H61M-PRO

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı