Black Desert oynuyordum. RX580 ile yarışır bence. Çift fanlı STRIX modeli kullanmıştım.
2 sinide kullandım, şu an 1660 ti 3 fanlı kullanıyorum. Ben beyenmedim 580 in performansınıHocam ben bile o kadar savunmadım ya.
1050 Ti ve RX580'nin alakası yok.
Bazen görüyorsunuzdur, 1050 Ti çöp bir ekran kartıdır diye. Sizce öyle mi (F/P olarak değil, sadece performans olarak.)?
Not: Sistem almayacağım, zaten bu kartın performansını da biliyorum. Sadece görüşlerinizi almak istedim.
Ben bu alet ile ne yapıp ne edip GTA'da 1080p yüksek ayarlarda 120-130FPS civarını sabit gören biriyim, Online'da 100FPS sabit oluyor.Türkiye için mükemmel ötesi bir kart. Çünkü stok yok ama olsa bile halen 4 GB Gaming X modeli bayağı güçlü hocam.
Ben bu alet ile ne yapıp ne edip GTA'da 1080p yüksek ayarlarda 120-130FPS civarını sabit gören biriyim, Online'da 100FPS sabit oluyor.
Ben bu alet ile ne yapıp ne edip GTA'da 1080p yüksek ayarlarda 120-130FPS civarını sabit gören biriyim, Online'da 100FPS sabit oluyor.
Bazen görüyorsunuzdur, 1050 Ti çöp bir ekran kartıdır diye. Sizce öyle mi (F/P olarak değil, sadece performans olarak.)?
Not: Sistem almayacağım, zaten bu kartın performansını da biliyorum. Sadece görüşlerinizi almak istedim.
Hayır Zotac modeli, mini olan.Gaming X modeli mi?
Güzel değerler hocam.Hayır Zotac modeli, mini olan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.