CPU kullanımını sınırlıyor. Donanmların harcadığı gücü azaltıyor güç tasarufu modları.30 FPS'in Güç Ayarlar'ı ile ne alakası var hala anlayamadım.
CPU kullanımını sınırlıyor. Donanmların harcadığı gücü azaltıyor güç tasarufu modları.30 FPS'in Güç Ayarlar'ı ile ne alakası var hala anlayamadım.
Sistem canavar bir sistem değil, neden bırakmasın? Ayrıca sistemi masaüstü değil, güç ayarlarını dengeli yapması abes olmaz.O sisteme sahip olan biri neden güç ayarlarını dengeli'de bıraksın ki?![]()
30 FPS sınırlayacak kadar mı?CPU kullanımını sınırlıyor. Donanmların harcadığı gücü azaltıyor güç tasarufu modları.
30 FPS gayet iyi kasma filan olmaz yani akıcı olur sorun değil ki 30FPS.30 FPS sınırlayacak kadar mı?
30 FPS akıcı mı? Haha.30 FPS gayet iyi kasma filan olmaz yani akıcı olur sorun değil ki 30FPS.
Çok düşük seviyeli bilgisayarlar için akıcı sayılabilir. Şahsen ben eski bilgisayarımda Minecraft'da bile 25 FPS'i görsem aha donmuyor derdim.30 FPS gayet iyi kasma filan olmaz yani akıcı olur sorun değil ki 30FPS.
Hayır aslında insan beyni ile alakalı bir durum.Çok düşük seviyeli bilgisayarlar için akıcı sayılabilir. Şahsen ben eski bilgisayarımda Minecraft'da bile 25 FPS'i görsem aha donmuyor derdim.
Bilgisayar değişince insandaki düşünce de değişiyor.Hayır aslında insan beyni ile alakalı bir durum.
Hayır insan beyni o kadar akıcılığı hissedemez farkı anlayamaz.Bilgisayar değişince insandaki düşünce de değişiyor.![]()
30 FPS`in üzerine çıkamıyorum, GPU kullanımı da böyle. Her oyunda kasıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Özellikler:
- i5-8300H
- GTX 1050 Ti
- 8 GB RAM
Eki Görüntüle 412092
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.