GTX 1050 Ti CS:GO düşük FPS sorunu

Makaleler
1
1050 Ti ile orta ile yüksek ayarlar arasında en fazla 30-31 FPS alıyorum. Ekran kartını güncelledim yine düşük. Bu aralar Source ile yapılan tüm oyunlarda FPS düşüklüğü başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle merhaba. Pascal mimarisi ekran kartlarında genel bir problem bu. CS:GO çok fazla işlemci harcayan bir oyun. Pascal mimarisi ile üretilmiş ekran kartları ise işlemci yükü üstlendiğinden, kendini tam güç çalıştırmıyor. Örneğin; bende de 1060 6GB mevcut, fakat 200 FPS üstüne çıkamıyorum. Ama senin ki normal bir şey değil. Oyun içi görüntü ayarlarından "Çoklu CPU kullanımı" seçeneğinin etkin olduğundan emin ol, işe yaramazsa oyun başlatma seçeneklerine "-high" komutunu ver. Büyük ihtimalle işe yarayacaktır.

Arkadaşlar yukarıda arkadaş yazmış sorunun neyden olduğunu, neden ilgilenmiyorsunuz, boşuna 417.22 sürümünü yüklemeyin.

Son sürüm sorunlu, bi önceki sürümde de (417.01) renkler dengesiz. Şuan için tavsiyem: 416.94 de kalmanız. Alternatif olarak 417.01'de olabilir fakat son sürümde FPS sürünüyor, arkadaş link paylaşmış bi inceleyin sorunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı