GTX 1050 Ti ekran kartı FreeSync monitör destekler mi?

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim merak edip çözemediğim konu ben GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim. FreeSync monitör alsam G-Sync destekler mi? Ekran kartıni destekler mi? Ve ayrıca G-Sync FreeSync CS:GO için gerekli mi? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant, csgo gibi oyunlarda pek önerilmiyor düşükte olsa gecikme yarattığı için eğer bilgisayarın, monitör hz’inin sürekli üstünde bir fps veriyorsa açmana gerek yok zaten yırtılma olmuyordur. Yırtılma hissettiğin oyunlarda açabilirsin.

Valorant, CS:GO gibi oyunlarda pek önerilmiyor düşükte olsa gecikme yarattığı için eğer bilgisayarın, monitör Hz'inin sürekli üstünde bir FPS veriyorsa açmana gerek yok zaten yırtılma olmuyordur. Yırtılma hissettiğin oyunlarda açabilirsin.

Teşekkür ederim yani açmaya da gerek yok diyorsunuz.

Senin G-Sync açabilmen için DP kablosu ve monitörde FreeSync özelliği mecbur. Adaptive Sync'de olur. Fark etmiyor. Sen monitörden değil GPU üzerinden G-Sync açabiliyorsun.
Ben Apex oynuyorum ve G-Sync aktif şekilde. Memnunum. Bunu oyuna girip karar verebilirsin.

Yani G-SYNC DP ile açılabilir mi pek gerek yok diyorsunuz monitörün hzsine engel değil yani.

Valorant, CS:GO gibi oyunlarda pek önerilmiyor düşükte olsa gecikme yarattığı için eğer bilgisayarın, monitör Hz'inin sürekli üstünde bir FPS veriyorsa açmana gerek yok zaten yırtılma olmuyordur. Yırtılma hissettiğin oyunlarda açabilirsin.

144 Hz monitör alsam aşağı yukarı 240 300 arası bazen 200 FPS düşüyor G-SYNC açılmalı mıdır yoksa açmadan mi oynamak daha iyi CS:GO için.

Teşekkür ederim yani açmaya da gerek yok diyorsunuz.

Yani G-Sync DP ile açılabilir mi pek gerek yok diyorsunuz monitörün hzsine engel değil yani.

144 Hz monitör alsam aşağı yukarı 240 300 arası bazen 200 FPS düşüyor G-Sync açılmalı mıdır yoksa açmadan mi oynamak daha iyi CS:GO için.

Yani düşükte olsa bir gecikme yapar çok rekabetçiyim diyorsan açmasan daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı