GTX 1050 Ti FIFA 18 Kasma Sorunu

Vicente14

Kilopat
İki hafta önce hazır kasa aldım. Anlam veremediğim bir şekilde FIFA 18 kasıyor. Sistemim şöyle;

Nvidia GeForce GTX 1050 TI (4GB)
Intel Core i7 7700 (8 CPU's) 3.6 GHz
16 GB RAM

İşin ilginç tarafı ultra low'da da aynı kasma var, ultra high'ta da.

Denediğim Çözümler;
- Bilgisayara format atım.
- Sürücüleri A'dan Z'ye kadar güncelledim.
- Nvidia denetim masasındaki ayarları dendim.

Bir şey fark etmedi.

Bu takılma dediğiniz olay olurken FPS sabit 60 olarak duruyor mu, yoksa FPS'de düşüyor mu? FIFA'da ara sahnelerde FPS düşmesi de normal. Maç içindeyken olan değerler lazım bize.
Msi afterburner ve bir kaç tane daha fps sayacı denedim. Hepsinde oyun sırasında oyun ayarlarından fps'yi sabitlesem de sabitlemesem de 60 fps gösteriyor. Gösterge, animasyonlar dışında hep 60 gösteriyor ancak oyunda gözle görülür kasma var. Takılma sırasında da fps 60 olarak gösteriyor. Her zaman kasmıyor ama bazen kasıyor ve rahatsız ediyor.

Bu arada cpu sıcaklığı 58-60 civarı..

Arkadaşlar merhaba bende şöyle bir sorun var aylardır arıyorum çözümü bulamıyorum garantiye verdim format atıp geri göndermişler ne olur yardım edin bende de 1050 ti var FİFA 18'de fps sınırlaması yokken 250 fps alıyorum ama oyun kasıyor driver güncelledikten sonra oldu 60'a sabitleyince kasmıyor ama oyun ağır geliyor bu seferde :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı