GTX 1050 Ti GPU diyot 82 derece

Yer
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Daha fazla  
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Performans düşüklüğü olur mu? Sıcaklığı düşürmem için ne yapmalıyım?

Adsız.jpg

GTX 1050 Ti.
R5 1500X.
A320M.

2.jpg

Altta attıkların maksimum çıkabileceği değerler. Anlık değil yani. Ekran kartının o kadar ısınması anormal. Fan ayarlarını mı değiştirdiniz ?

Aynı işlemciyi kullanıyorum, stock fanı, stock hız ve termal macunu hiç değişmedi. Boşta 45 derece civarı diyebilirim. Overclocklu veya fan sirkülasyonu düşük bir kasada mı kullanıyorsun?

Yükte bile 82 derece olması imkansız.

Edit: Ayrıca işlemcin 46 derecede çalışıyor GPU dediğin ekran kartı. 1500X diye ekran kartı yok diye biliyorum.

Güzel bir soğutmanız yoksa üstüne de termal macun yeni değilse 82 derece almanız -yük altında- çok normal. Bir an önce fan ile destek verin derim. 82 derece sıkıntılı bir rakamdır. 75 dereceyi geçmemeye çalışın.

Altta attıkların maksimum çıkabileceği değerler. Anlık değil yani. Ekran kartının o kadar ısınması anormal. Fan ayarlarını mı değiştirdiniz ?

Güzel bir soğutmanız yoksa üstüne de termal macun yeni değilse 82 derece almanız -yük altında- çok normal. Bir an önce fan ile destek verin derim. 82 derece sıkıntılı bir rakamdır. 75 dereceyi geçmemeye çalışın.

Arkadaş yanlış yere bakıyor sanırım çünkü 1500X işlemci orada da 46 yazıyor. 1050Ti için demek istemiş sanıyorum. "Diyot" da bağlantı noktası sıcaklığı olabilir veya ekran kartının kendi sıcaklığıdır emin değilim.

MSI Afterburner'dan fan hızını yükseltsem işe yarar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı