GTX 1050 Ti GPU MHz belirtilenin üstünde çalışıyor

Eren.K

Centipat
Öncelikle merhabalar, sistem özelliklerini pek bilmiyoum. Benim kabahatım neyse konuya gireceğim 2016 yılında bir Casper ofis PC'si aldım. 2 yıl sonra da bunun üstüne upgrade edip ASUS phoneix GTX 1050 Ti 12 GB RAM ve 400 Watt'lık bir PSU ilave ettim. MSI Afterburner gibi programları yeni yeni kullanmaya başladım ve bugünde fark ettim ki benim ekran kartım MHz'i verilenin üstünde base clock hızı 1291 MHz Boost clock hızı ise 1392 MHz ama benimki ne hikmetse oyunda ise 1708 MHz kullanıyor.

1586098966401.png

Sorunun şu olduğunu düşünüyorum benim PC bir ofis PC sianakart bölmesinde ise Casper yazıyor BIOS Update'i en son 2016'da yapılmış anakarta ise en son 2018'de gelmiş anakartı bozarım diye BIOS Update yapmadım. Sizce sorun bundan mıdır ya da bundan değilse yakın zamanda bir dış kasa ve anakart almayı planlıyorum. Şimdilik bu MHz değerlerinde kullansam sıkıntı olur mu (cahillime verin ben bunu 2 sene sanırım böyle kullandım)?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı