Çözüldü GTX 1050 Ti GTA 5 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

mhmt.kcli

Kilopat
Herkese selam, sistemim i7 işlemci- 16 GB RAM GTX 1050 Ti ekran kartı. Yaklaşık 1-2 haftadır oyunu oynuyorum fakat dün kasmaya başladı şu anda devam ediyor, boş yolda aniden kasmaya başlıyor sonra düzeliyor ama daha sonra tekrar oluyor, grafikleri düşürdüğüm halde devam ediyor bilgisi olan var mı?

Çözüm
Niye sıra mı var?

Hayır daha önce Windows güncelleme yaptığımda PC kafayı yemişti yanlış mı yapıyorum?

Çözümüm ;
Herkese ilgisi için teşekkür ederim Windows'u güncelleyince sorun çözülmedi fakat Driver'ları güncelleyince sorunum ortadan kalkmış gibi duruyor, en azından 30-35 dakikalık süreçte hiçbir sorun yaşanmadı. Teşekkürler.

Evet ben daha çabuk yardım etmek için textler kaydediyorum genel olarak atıyorum.
Bilgisayarınızı sıfırlayın.

Aha burada da var "fOrMaT At GeÇer".

Bilgisayarı alalı henüz bir yıl olmadı yani macun ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımla beraber oynuyoruz dün onda da kasma olmuştu o yüzden server ile alakalı diyordum ama şu an sadece bende kasma var onda bir şey yok.

Evet ben daha çabuk yardım etmek için textler kaydediyorum genel olarak atıyorum.

Aha burada da var "fOrMaT At GeÇer".
Halinize üzüldüm. Sıfırlamayla formatı aynı şey sanmanıza mı güleyim, kendim FPS'imi nasıl arttırdığıma dair arkadaşa bilgi vermek amaçlı yaptığım yorumu hazmedememenize mi güleyim bilemedim açıkçası

Aynı çünkü.
Bunun neresi saçma ki? Bilgisayara virüs bulaşmış olabilir, daha türlü türlü nedenler var.

Anti virüs ile taratabilir.

Anti virüs ile taratabilir.
Anti virüs ile taratmak ile sıfırlamak arasında dağlar kadar fark var. Başta zaten antivirüs programı virüs olarak algılayıp sildiği bir programın kalıntıları bilgisayarda kalabilir. Ama sıfırlar isen her şeyi başta kurarsın. Yani işi garantiya almış olursun kısaca ve antivirüsün algılayamadığı virüsler de olabilir bilgisayarda.

Online kısımdan bahsediyorsan, bazen serverlar dolu olduğunda işlemci kaldıramayabiliyor. Eski işlemcimde bu durumdan dolayı ya serverdan tamamiyle düşüyordum ya da ekran kartı kullanımı düşüp FPS'in yere çakılmasına sebep oluyordu.Normal single'da FPS düşüşü var diyorsan, MAP'in bazı kısımları gerçekten FPS sorunlu. Özellikle bir tane sokağı vardı adını unuttum, oraya girince FPS ve Ekran Kartı kullanımım çakılıyordu.

Tanımadığı sitelerden indirmez ise virüs bulaşmazdı.(Öyleyse)

Aynen kardeşim sen haklısın. Unlost'un verdiği ayarları yapsın GTA 5'i GTA 2 grafikleriyle oynasın. Bırak bu işleri millete salça olma.

GeForce Experience ile optimize etmeyi denedin mi?

10 yıllık bilgisayarcıya ne soruyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…