Herkese selam, sistemim i7 işlemci- 16 GB RAM GTX 1050 Ti ekran kartı. Yaklaşık 1-2 haftadır oyunu oynuyorum fakat dün kasmaya başladı şu anda devam ediyor, boş yolda aniden kasmaya başlıyor sonra düzeliyor ama daha sonra tekrar oluyor, grafikleri düşürdüğüm halde devam ediyor bilgisi olan var mı?
Herkese selam, sistemim i7 işlemci- 16 GB RAM GTX 1050 Ti ekran kartı. Yaklaşık 1-2 haftadır oyunu oynuyorum fakat dün kasmaya başladı şu anda devam ediyor, boş yolda aniden kasmaya başlıyor sonra düzeliyor ama daha sonra tekrar oluyor, grafikleri düşürdüğüm halde devam ediyor bilgisi olan var mı?
Çözümüm ;
Herkese ilgisi için teşekkür ederim Windows'u güncelleyince sorun çözülmedi fakat Driver'ları güncelleyince sorunum ortadan kalkmış gibi duruyor, en azından 30-35 dakikalık süreçte hiçbir sorun yaşanmadı. Teşekkürler.
O zaman belki hilecilerin yaptığı bir şey yüzünden oyun dosyalarına bir şey olmuş olabilir, yani kafamıza şelale yağdırıp, bombardırmana tutup, ufo geçirebilen adamlar bunlar. Bence bir dosya doğrulaması yapın.
Pek akıllı olduğunu sanmıyorum. 8. Nesil i7 işlemci ve GTX1050Ti zaten GTA V oynamak için yeterli, daha ne FPS arttırma videolarını atıyorsun? Belli ki bir sorun var da kasıyor bilgisayarı.
Pek akıllı olduğunu sanmıyorum. 8. nesil i7 işlemci ve GTX1050 Ti zaten GTA V oynamak için yeterli, daha ne FPS arttırma videolarını atıyorsun? Belli ki bir sorun var da kasıyor bilgisayarı.
Neyse, siz Unmost abinizle FPS arttırmaya devam edin. Daha fazla tartışma zahmetine girmek istemiyorum, anlamıyorsunuz çünkü. Bay.
Bak yine FPS sorunu çekiyor yazmış. Şunu anla! Senin attığın kıytırık video, o FPS sorununu gidermez, gideremez! GTA 2 grafiklerine düşürmekle FPS arttırmak mantıklı değil!