GTX 1050 Ti i5 7400 performans sorunu

Batuhan ÖZCAN

Centipat
ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming 4 GB.
anakart: Gigabyte B250M GAMING 3.
RAM: G.Skill 1x8GB 2400 MHz.
PSU: (markasını hatırlamıyorum maalesef) 600 Watt 80+
işlemci: Intel i5 7400 3GHz.
Öncelikle herkese iyi günler. Yakın zamanda CS:GO'da FPS problemi nedeniyle yardım istemiştim. Bugün tekrar bir Benchmark testi yaptı. 50 ve 200 küsülerde FPS alıyor. ( 200'ü geçtiği zamanlarda var tabii). Yakın zamanda farklı bir monitör almayı planlıyorum. Şu an ki kullandığım monitör artık ömrünü doldurmuş durumda. FPS sıkıntısı için driver güncellemedir kasa içini temizlemedir veya NVIDIA denetim masasından her şeyi performansa çekmek dahil denedim. Fakat FPS'te bir oynama olmadı. Afterburner değerlerini de yükledim. Monitörle beraber aynı ramimden bir tane daha almayı düşünüyorum. Monitör olarak da aklımda Rampage flow RM-240 24.5" modeli var.
Kısa kesmem gerekirse iki sorum olacak.
1-Aynı sistemin internetteki FPS testlerinde uçuk değerler çıkarken bende bu denli düşük olmasının sebebi nedir?
2- 1500 2000 milyara kadar güzel bir monitör önerebilirseniz sevinirim.(Sebebiyle beraber söylerseniz çok memnun olurum fazla bilgili değilim monitör konusunda bilgilenmiş olurum) (Uzunca süre kullanacağım ve dediğim gibi CS:GO dışında oyun çok fazla oynamıyorum).
Şimdiden üşenmeden okuyan arkadaşlara yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı