GTX 1050 Ti için 2000 TL Monitör Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SideWinder ben seçenek sunuyorum zaten. Asım Bey G-Sync alın diyor. Sonra sizin önerinizle bizi suçluyorlar diye yine biz suçlu oluyoruz. Ayrıca öneri yapamayacaksak direk burayı kapasınlar.
Ben öyle bir şey ima etmedim efenim. :) Ayrıca neden kapatsınlar? İnsanların önerilere tecrübelere ihtiyacı var.

Ben sadece konu sahibi ile empati yaptım. :)

Siz Asım Demir'le empati yapmaya çalışmışsınız ama gereksiz olmuş. Onun tek derdi kullanıcı memnun kalmayınca yine onlara dönüyor demişsiniz. Kullanıcı memnum kalmayabilir. Bu çok normal. Onlara dönmelerini istemiyorlarsa burayı kapamaları gerek. Yine onlara dönmelerini istemiyorlarsa bizi atıp sadece kendileri cevaplamaları gerek. Veya onların hiç cevap yazmaması gerek. Kaldı ki onlar da sizin yüzünüzden bize dönüyor deyip yine bize döndürüyor. Bu bir bahane değil. Boş bir mesaj yani.

Siz Asım Demir'le empati yapmaya çalışmışsınız ama gereksiz olmuş. Onun tek derdi kullanıcı memnun kalmayınca yine onlara dönüyor demişsiniz. Kullanıcı memnum kalmayabilir. Bu çok normal. Onlara dönmelerini istemiyorlarsa burayı kapamaları gerek. Yine onlara dönmelerini istemiyorlarsa bizi atıp sadece kendileri cevaplamaları gerek. Veya onların hiç cevap yazmaması gerek. Kaldı ki onlar da sizin yüzünüzden bize dönüyor deyip yine bize döndürüyor. Bu bir bahane değil. Boş bir mesaj yani.
Değil mi herşey boş mesaj... Siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz. Ben nazikçe gidiyorum, fakat siz aynı hassasiyeti göstermiyorsunuz.

Benim Asım Demir'in fikirlerini kayıtsız şartsız sunduğum da yok. Koskoca mesajdan cümleleri cımbızlayıp, kelime cambazlığıyla ''kullanıcı memnun olmuyor'' kısmını pişirip pişirip önüme sunmayın. Ben, son kullanıcıyı düşünüyorum. Ve o mesajımda ''mağazada deneme'' konusuna vurgu yaptım.

Hangi konuda, hangi başlıkta öneri yaparsam, ya saçma, ya gereksiz, ya boş oluyor, size göre.

Tekrar ediyorum, lütfen mesajımı dikkatli, sakin ve objektif bir tutumla tekrar okuyun.

Saygılar.

Boş mesaj atmazsanız boş mesaj demem. Ben size kayıtsız şartsız Asım Demir'in fikrini söylüyorsunuz da demedim. Belki ben cımbızla seçiyorum, siz hayal gücünüzü kullanıyorsunuz. Mesajın ikinci kısmını okudum. Bu tip suçlamalarla bir yere varamayız bu arada. Ben diyorum ki mesajın ikinci kısmı boş. Ne demek istediğinizi anlamıyorum.

Boş mesaj atmazsanız boş mesaj demem. Ben size kayıtsız şartsız Asım Demir'in fikrini söylüyorsunuz da demedim. Belki ben cımbızla seçiyorum, siz hayal gücünüzü kullanıyorsunuz. Mesajın ikinci kısmını okudum. Bu tip suçlamalarla bir yere varamayız bu arada. Ben diyorum ki mesajın ikinci kısmı boş. Ne demek istediğinizi anlamıyorum.
Ya orada kinaye var kinaye... :) Ne yapayım, her yere sizin gibi kalıptan çıkma mesajlar mı atayım. ''Gelin çay içelim'' bile demişim ne diyeyim daha? :D

Ya ben konu iyi gitsin, ortam ısınsın diye iki tarafa da ağır eleştiri yapmadan mesaj atıyorum, işittiğim laflara bak... :)

Boş mesaj atmazsam, demezmişsin... Sen mi karar veriyorsun buna?

Ne yani çözüm böyle sert olmak mı? Gördüğüm her konuda birbirinizi yiyorsunuz ve ben de bundan sıkıldım, ciddi anlamda. Zira ikiniz de, özellikle siz, değer verdiğim kişilerdensiniz.

Umarım anlaşılır olmuştur.

Boş mesaj atmazsam, demezmişsin... Sen mi karar veriyorsun buna?
Demeyeceğime mi? Evet.

Konuya gelirsek ben sadece mesajın o ikincı kısmının nedenini anlamadım. Ortalığı sakinleştirmekse böyle bir şeyin olması çok zor ne yazık ki. Niyetiniz iyi ama olmaz maalesef. Bence olur yani de insanın yetkisi olunca kolay kolay sakinleşemiyor.
Neyse, daha çok uzatmayalım. Ben gereksizden bir hafta yiyorum da. Büyük ihtimalle birazdan Asım Bey atar zaten haftalığımı. Aylık bile olabilir.

Bir ara buluşur çay içeriz, ben işleyişten bahsederim siz şikayetlerinizden. Buradaki işleyiş ile düşündüğünüz şeyler çok farklı. Yetkisini veya niyetini kötüye kullanan bir yetkili zaten olamaz.
-
Konu fazlasıyla gereksiz şiştiği için kilitliyorum. Konu sahibi istediği cevabı alamadıysa yeni bir konu açabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı