GTX 1050 Ti için FM2+ işlemci önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan ki işlemcim A8 7600, onu satıp X4 860K almalı mıyım? Fiyatları hemen hemen aynı. Veya benim için kötü ihtimal, MSI A68HM-33 V2 anakartı ile şuanki işlemcimi ikinci el fiyatlarına uygun satsam (ürünler yeni, garantileri var, satmakta sıkıntı yaşamam sanıyorum) üstüne 300 TL kadar ekleyebilirim. Bana onun içinde sistem önerisi sunar mısınız ?

Diğer yandan X4 860K alma ihtimalim var. Sizce ne yapmalıyım ? X4 860K ile darboğaz sıkıntısını çok yaşar mıyım ? Çünkü aklıma yatan bir tek o fikir var. Şuanki işlemcim CSGO'da bile ekran kartımın sadece max %55'ini kullanabiliyor.

Sisteme daha fazla para harcamak istemiyorum. X4 860k fikrini düşünüyorum.

• Beğen
İfadeler: GCN
Ekran kartı kullanımı %100 olmadığı %90'nın altında olduğu zamanlarda, işlemci kullanımı %100'de mi oluyor?

Ekran kartı kullanımı %100 olmadığı %90'nın altında olduğu zamanlarda, işlemci kullanımı %100'de mi oluyor?

CPU1 CPU2 gibi bir çok seçenek var. Yazılımsal olarak bilgim yok. Hangisi işlemcimin değerini gösterir? Yaklaşık 5-6 tane CPU var ve hepsinin değerleri oynuyor.

Değerlendirdiğimde anında buraya yazacağım, teşekkürler.

Değerlendirdiğimde anında buraya yazacağım, teşekkürler.
Eğer GPU kullanımı %90'ın altında iken CPU kullanımı %100 değil ise yeni işlemci almana gerek kalmaz. Sorun neyse onu çözeriz, GPU kullanımı %100'e ulaşır.

gdfg.jpg

Bilgisayarındaki tüm oyunlarda test yap, gerekirse ekran görüntüsü gönder. Hangi oyunlara sahipsin?

AfterBurner programında GPU kullanımı, kullanım limiti ve gücü var. Sadece kullanımını seçerek test edeceğim, değil mi?

Sadece LoL ve CS:GO oynuyorum. Başka oyunlar arasında ise M&B falan var, küçük çaplı oyunlar. Fazla da oyun oynamam ama CS:GO'yu profesyonel olarak oynuyordum ve geri döndüm. Bilgisayarım kastığından dolayı sistemimi değiştirdim. Neden sadece CS:GO oynuyorsam bu kadar güçlü ekran kartı aldım, açıklayayım. Her sene sistemimi değişteremem, gerek duymuyorum. Bir parça aldım mı uzun dönemli olmasını umuyorum ve o yüzden bu kartı seçtim. E8200, 4850HD gibi eski parçalarım vardı, yenileri ile değiştirdim. Gerçi son değiştirmem hüsranla sonuçlandı gibi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı