GTX 1050 Ti için işlemci önerisi

Bütçe
2000

tahaatak

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vangeance 4x2
Anakart
A68HM GAMİNG
Selamünaleyküm. GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim. İki bin TL değerinde bir bütçem var DDR3 destekleyen bir işlemci önerir misiniz?

Anakartıda değiştir:
Pazarlıkla 1200TL'ye al:

Anakartıda değiştir:
Pazarlıkla 1200TL'ye al:
Valorant'ta kaç fps görürüm sizce?
Anakartına uygun bir şey arıyorsan i3-7100 tavsiye ederim fakat paranın boşa gitmesine gerek yok o yüzden i3-10100f+1200 pin bir anakart bakabilirsin.
10100f düşünüyordum ben de amd den intel e geçmeyi düşünüyordum fakat anakartların fiyatı 10100f işlemciden daha pahalı olduğu için şu an alamıyorum bu sefer ram alamayacağım

Valorant'ta kaç fps görürüm sizce?

10100f düşünüyordum ben de amd den intel e geçmeyi düşünüyordum fakat anakartların fiyatı 10100f işlemciden daha pahalı olduğu için şu an alamıyorum bu sefer ram alamayacağım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim elimdeki olan sistem ile 50-70 FPS arası alıyorum sizce Low ayarlarda 140 FPS için değer mi? Ayrıca AMD A10 7890k işlemci Corsair Vengeance 4x2 RAM ve A68HM Gaming anakart bunları satsam ne kadara satabilirim sizce?

Benim elimdeki olan sistem ile 50-70 FPS arası alıyorum sizce Low ayarlarda 140 FPS için değer mi? Ayrıca AMD A10 7890k işlemci Corsair Vengeance 4x2 RAM ve A68HM Gaming anakart bunları satsam ne kadara satabilirim sizce?

Üçünü toplam 2000TL'ye falan satabilirsin.
Ve aradaki farka tabii ki değir hocam geçmeniz.

Mesela ben o sistemi ölüden 1000-1500TL'ye sattım diyelim. Üzerine 2000TL daha koyup 3000-3500TL bir bütçe oluşturdum. Ne almalıyım?

RAM'i 8x2 yaparsın işlemciyi de 3300X yaparsın.
Performansıda böyle olur:

O sistem ile kaç FPS alırım peki?
Performansıda böyle olur:

Tercih ettiğiniz parçaları bana internetten bulabilir misiniz?
O sistem ile kaç FPS alırım peki?

Tercih ettiğiniz parçaları bana internetten bulabilir misiniz?
Unuttunuz sanırım :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı