GTX 1050 Ti İle DSR Kullanılır mı?

Makaleler
8
Yer
Dünya
Monitörüm 1080P. DSR ile çözünürlük artınca daha güzel görüntü geldiğini söylüyorlar ama bazı yerlerde input lag ve mouse delay olmasından şikayet ediyorlar. Sizce DSR kullanmalı mıyım? Monitörüm AOC I2369VM, Displayport kullanıyorum. Ekran kartım 1050 TI.
Not: Lütfen senin ekran kartına gerek yok gibilerinden cümleler kurmayın. Bunu ana ekran, ofis, photoshop, film ve dizi izlemek için ve CS:GO gibi az sistem isteyen oyunlarda kullanmayı düşünüyorum.

Hayır, kullanmanıza gerek yok. Her zaman en iyi görüntüyü doğal monitörün doğal çözünürlüğünde alırsınız. Belki istisnai durumlarda bazı programlarda vs. DSR ile 4K işinize yarayabilir. Ama günlük kullanım için gerek yok.

Hayır, kullanmanıza gerek yok. Her zaman en iyi görüntüyü doğal monitörün doğal çözünürlüğünde alırsınız. Belki istisnai durumlarda bazı programlarda vs. DSR ile 4K işinize yarayabilir. Ama günlük kullanım için gerek yok.
Peki film izlerken de mi fark etmez? Yani 1080P'deyken DSR 4K'ya göre daha mı iyi görüntü alırım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı