GTX 1050 Ti DSR Ayarını Açma

kadirkkr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 1080p monitörüm olmadığı için DSR yapmak istiyorum lakin Nvidia denetim masası' nda DSR ayarları bulunmuyor.Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim, teşekkürler şimdiden.

upload_2018-3-18_0-6-57.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience yüklemeniz gerekiyor.
Ardından üye olun. Giriş sayfasında oyunlarınız gözükecektir. Eğer gözükmüyorsa ayarlar (dişli çark sembolü) kısımından ''Oyunlar'' kısmına gelip ''Şimdi Tara'' ikonuna basın.

d.png

Ardından sol üstteki giriş sayfasına tıkladıktan sonra oyunlarınız önünüze gelecektir.
l.jpg

DSR yapacağınız oyunun üstüne gelip ''Ayrıntılar'' kısmına girin.

Karşınızda böyle bir ekran gelecek:
upload_2018-3-18_0-21-31.png

Ardından ''Özel Ayarlar'' kısmına, yani İngiliz Anahtarı sembolüne basın.
upload_2018-3-18_0-22-43.png

Çözünürlük kısmına girip en üste çıkın.
upload_2018-3-18_0-23-1.png

DSR'nin açılımı olan Dynamic Super Resolution'lar DSR ayarı oluyor. İstediğiniz ayarı seçip, uygulaya basın.

Artık bu ayarlarla girerseniz DSR ayarınız aktif olur.
d.png

Geforce experience yüklü.Ama ingiliz anahtarı çıkmıyor.Bu oyun optimize edilemiyor yazısı var.Sadece CS:GO' da optimize edilemiyor yazısı var.

Peki oyundaki çözünürlük ayarlarında istediğiniz DSR çözünürlüğü var mı?

Bende de BF1 optimize edilmiyor.
upload_2018-3-18_0-37-2.png

Ancak oyun ayarlarında yine de DSR çözünürlük yapabiliyorum, görüntüde sıkıntı olmadan
asd.png

GeForce Experience yüklemeniz gerekiyor.
Ardından üye olun. Giriş sayfasında oyunlarınız gözükecektir. Eğer gözükmüyorsa ayarlar (dişli çark sembolü) kısımından "oyunlar" kısmına gelip "şimdi tara" ikonuna basın.

Eki Görüntüle 287256
Ardından sol üstteki giriş sayfasına tıkladıktan sonra oyunlarınız önünüze gelecektir.
Eki Görüntüle 287260
DSR yapacağınız oyunun üstüne gelip "ayrıntılar" kısmına girin.

Karşınızda böyle bir ekran gelecek:
Eki Görüntüle 287261
Ardından "özel ayarlar" kısmına, yani İngiliz anahtarı sembolüne basın.
Eki Görüntüle 287262
Çözünürlük kısmına girip en üste çıkın.
Eki Görüntüle 287263
DSR'nin açılımı olan dynamic Super Resolution'lar DSR ayarı oluyor. İstediğiniz ayarı seçip, uygulaya basın.

Artık bu ayarlarla girerseniz DSR ayarınız aktif olur.
Eki Görüntüle 287266

Hocam bende laptop kullanıyorum ve ekstra bir monitör aldım yanına ancak seçeneklerde 4K 30 Hertz çıkıyor DSR olduğunu tahmin ediyorum ve Valorant gibi bazı oyunlarda otomatik olarak 4K 30Hz'e alıyor gösterdiğiniz ayardanda 1920x1080 seçtim fakat hala aynı bildiğiniz bir şey var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı