GTX 1050 Ti ile i5 6400T sisteme 300W PSU yeter mi?

Bilgisayarı yeni toplamadım. Psu yeni alabilirsem maksimum 250 tl verebilirim. Gtx 1050 ti ücretsiz gelecek. Rx 550’den ise nedense istediğim performansı alamıyorum Gta 5’te. Sizce sebebi nedir? (Normal düşük ayarlarda oynuyorum)

Ekran kartlarını çok araştırdım ve eğer AMD sistem kullanıyorsan AMD'nin ekran kartlarından RX 570 kullanmanı tavsiye ederim ve bu dönemde 250 TL'ye 80+ sertifikalı bir PSU bulman zor.
not: 80+ sertifikasını araştırmanı tavsiye ediyorum alacağın PSU'da 80+ varsa sistemin hayatı kurtulabilir

Bilgisayarı yeni toplamadım. PSU yeni alabilirsem maksimum 250 TL verebilirim. GTX 1050 Ti ücretsiz gelecek. RX 550’den ise nedense istediğim performansı alamıyorum GTA 5’te. Sizce sebebi nedir? (Normal düşük ayarlarda oynuyorum)

Bende RX550 kullanıyorum GTA 5'de sabit 60 alabiliyorum story modda 75 80'e kadar çıkabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı