GTX 1050 Ti Marka ve Model Önerisi

Hangisini almalıyım?

• 1

Oy: 9 50,0%
  • 2

Oy: 9 50,0%
  • 3

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18

burak güzel

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim bilgisayar sistemim aşağıdaki fotoğraftaki gibidir. Ben ekran kartı almayı planlıyorum, bu ekran kartları sistemime uyar mı?
Bide bu ekran kartları arasındaki fark nedir ?

1.ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
2.MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
3.MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT LP 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
Ekran Görüntüsü (40).png
Ekran Görüntüsü (40).png
Ekran Görüntüsü (40).png
Ekran Görüntüsü (40).png

Son düzenleyen: Moderatör:
3. Sıradaki kartın nesi var ? Diğerlerinden eksisi ne?

Ben de msi 1050 ti aldım şu twinfrozr soğutmalı kırmızı kart. Bugün elime geçti akşam deneyeceğim merak ettim gigabyte ve asus dan eksisi nedir?

Ben ZOTAC GTX 1050 TI OC aldım ve boost hızı 1506 mhz yazmasına rağmen oyunlarda 1800mhz ye kadar çıktığını gördüm ayrıca boyut olarak da çok küçük tabi performans olarak hiç eksiği yok ( yani kasanın boyutundan endişe etmene gerek yok) yok ve sıcaklığının 60 ı geçtiğini görmedim .

Ben ZOTAC GTX 1050 TI OC aldım ve boost hızı 1506 mhz yazmasına rağmen oyunlarda 1800mhz ye kadar çıktığını gördüm ayrıca boyut olarak da çok küçük tabi performans olarak hiç eksiği yok ( yani kasanın boyutundan endişe etmene gerek yok) yok ve sıcaklığının 60 ı geçtiğini görmedim .
EVGA.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı