Kardeşim benim, bi ton yorumlara baktım ve değerlendirdim, buradaki insanların yarısı seni onu al bunu al diye yönlendiriyor. Adam size bir soru sormuş yok üstüne biraz daha koy onu al yok şunu al yok bunu al. Kardeşim beni dinle, yaklaşık 3 hafta önce rx5704gb ikinci el oyuncu birisinden aldım sıfır mining furmark olarak 95 ile 105 fps veriyor, işlemci olarak g4560 var fakat benim gibi, g4560 almıyıp i5 6500 veya i7 7700 alırsan çok daha iyi performans alırsın fakat bendeki işlemciyle birazcık darboğaz yaptıği halde, çok iyi performans alıyorum sadece ready or not oyunu 30 40 fps arası oynattırıyor, geriye kalan bütün oyunları 1080p oynıyabilirsin, sana yok onu al yok şunu yap bunu yap diyenlere aldırma dediğimi yap, yolda bırakmaz pişman ettirmez ağlatmaz, güldürür. 2 3 yıl kullanırsın sonra gider 3060 veya 4090 alır yoluna bakarsın şimdilik, Budget GPU king olarak rx 570 4gb faha iyi daha performanslı extra bir soru felan olursa dm atarsın dc den yardım ederim. Hadi herkeze iyi forumlar.
Not: gtx 1050 ti çöp sakın alma.