GTX 1050 Ti mı, monitör + RX 560 mı?

Monitor RX 560 mı alayım yoksa sadece GTX 1050 Ti mi alayım

• Monitor + RX 560

Oy: 13 54,2%
  • GTX 1050 Ti

Oy: 11 45,8%

• Oy verenlerin toplamı
    24

UmutIşığı

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti modeli düşündüm ve fiyatının inmesini bekliyordum. Düşüncem değişti bugünden itibaren çünkü monitorum VGA çıkışlı 1920x1080 21.5 inc bir monitor. Ben de düşündüm şimdi ve ekran kartını düşüreyim RX 560 modeline yöneleyim ve monitor olayım toplam 1000 ₺ gibi tabi ki 200-150 ₺ artabilir. Fiyata toplayayım dedim. Güç kaynağı da alacağım tabii ki her şey içinde Corsair 450vs alacağım.
Monitor olarak şu modelleri düşündüm.
En çok AOC modeli olan hoşuma gitti.

İnternetten bir şey almayacağım mümkünse internetten bir şey önermeyiniz. Sizce ne diyorsunuz RX 560 ile monitor mu alayım? Yoksa ekran kartı ve güç kaynağı alıp dönüştürücü ile mi devam edeyim?
@GCN @ozgurcan112 Barış Tolon

RX 560 ekran kartı ile 75HZ ulaşabilir miyim ?

Monitorlerin fiyatları yüksek mi yoksa şimdi alınabilir mi ?

1080P bir monitörünüz var zaten. Belli bir süre dönüştürücü ile kullanılabilir. Paranız olunca başka bir monitör alırsınız. Bence en mantıklısı bu. Piyasada olsa RX 470-570 almanız ve ardından monitöre para biriktirmeniz daha iyi olurdu ama piyasada yok. O yüzden GTX 1050 Ti çok daha iyi olduğu için 1050 Ti almanız daha mantıklı. Hani arada çok fark olmasa tamam ama çoğu oyunda en az 8-10 FPS fark oluyor ki az bir değer değil yani.

1080P bir monitörünüz var zaten. Belli bir süre dönüştürücü ile kullanılabilir. Paranız olunca başka bir monitör alırsınız. Bence en mantıklısı bu. Piyasada olsa RX 470-570 almanız ve ardından monitöre para biriktirmeniz daha iyi olurdu ama piyasada yok. O yüzden GTX 1050 Ti çok daha iyi olduğu için 1050 Ti almanız daha mantıklı. Hani arada çok fark olmasa tamam ama çoğu oyunda en az 8-10 FPS fark oluyor ki az bir değer değil yani.
Piyasaya yakında gelirse RX 470-570 ne kadar fiyatı olur ? eğer gelirse GTX 1050 Ti'den onlara yönelmek mantıklı bir seçim olur mu ? @Waifu Impact

Piyasaya yakında gelirse RX 470-570 ne kadar fiyatı olur ? Eğer gelirse GTX 1050 Ti'den onlara yönelmek mantıklı bir seçim olur mu ? @Waifu Impact
Şuan zaten var ama fiyatları eğer 2.el bakıyorsanız 1300-1700 TL yok sıfır diyorsanız 2200-2500 TL o yüzden yakın bir zamanda beklemeyin o kartları. Onun yerine 1050 Ti alın geçin.

Şuan zaten var ama fiyatları eğer 2.el bakıyorsanız 1300-1700 TL yok sıfır diyorsanız 2200-2500 TL o yüzden yakın bir zamanda beklemeyin o kartları. Onun yerine 1050 Ti alın geçin.
GTA 5
Tom Clancy's Divison,
Dead By Daylight
Tom Clancy's Rainbow Six Siege,
Rocket League
Euro Truck Simulator 2
Bu oyunları oynayacağım. GTX 1050 Ti ne zaman eski fiyatına dönebilir bu ay dönebilir mi ? Corsair 450vs güç kaynağını alacağım birde yanına iyi değil mi ? birde sorum dönüştürücü sorun yaratır mı ? ve öneriniz var mı herhangi bir dönüştürücü @Waifu Impact

@Silinen üye
Ne zaman dolar biraz düşer ve stoklara uygun fiyattan gelirse ki buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok çünkü üretici firma ile tedarikçi firma arasında oluyor bu. Ancak önceden alınmış ve şuan biraz daha uygun fiyata satılan 1050 Ti'lar var. Biraz araştırırsanız 800 TL'ye bulabilirsiniz.
Gigabyte Gv-n105toc-4gd Gtx 1050 Ti Oc 4gb Gddr5 128bit 16x - n11.com
Bunu buldum ama satıcı hakkında fikrim yok arayıp sorabilirsiniz eğer buradan almak gibi bir amacınız varsa.

Onun dışında dönüştürücü için zamanında PS4'ü VGA girişli bir monitöre bağlamak için almıştım olmadı ama madem aldık kullanmak için denedim ben memnun kaldım açıkçası.
Hdmı To Vga Kablosu Çevirici Dönüştürücü Adaptör Monitör - n11.com

PSU olarak Corsair'in VS serisinden memnun olmayan çok kişi var sanırım. Onun hakkında kesin bir şey diyemem ama ben tercih etmezdim açıkçası. Kendim kullandığımdan değil memnun olmayan kişilerin sayısı azımsanmayacak derecede fazla olduğundan.

@Silinen üye
Ne zaman dolar biraz düşer ve stoklara uygun fiyattan gelirse ki buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok çünkü üretici firma ile tedarikçi firma arasında oluyor bu. Ancak önceden alınmış ve şuan biraz daha uygun fiyata satılan 1050 Ti'lar var. Biraz araştırırsanız 800 TL'ye bulabilirsiniz.
Gigabyte Gv-n105toc-4gd Gtx 1050 Ti Oc 4gb Gddr5 128bit 16x - n11.com
Bunu buldum ama satıcı hakkında fikrim yok arayıp sorabilirsiniz eğer buradan almak gibi bir amacınız varsa.

Onun dışında dönüştürücü için zamanında PS4'ü VGA girişli bir monitöre bağlamak için almıştım olmadı ama madem aldık kullanmak için denedim ben memnun kaldım açıkçası.
Hdmı To Vga Kablosu Çevirici Dönüştürücü Adaptör Monitör - n11.com

PSU olarak Corsair'in VS serisinden memnun olmayan çok kişi var sanırım. Onun hakkında kesin bir şey diyemem ama ben tercih etmezdim açıkçası. Kendim kullandığımdan değil memnun olmayan kişilerin sayısı azımsanmayacak derecede fazla olduğundan.
@Waifu Impact internetten satın almak istemiyorum. Vatan bilgisayarda fiyatların düşmesini bekleyim en iyisi ve güç kaynağını bu düşündüm
http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-550w-guc-kaynagi.html
Ekran kartları düşerse tekrar eski fiyatlarını alırsa GTX 1060 3 GB almak daha mantıklı olur değil mi ? yoksa RX 570'mi ?

@Waifu Impact internetten satın almak istemiyorum. Vatan bilgisayarda fiyatların düşmesini bekleyim en iyisi ve güç kaynağını bu düşündüm
http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-550w-guc-kaynagi.html
Ekran kartları düşerse tekrar eski fiyatlarını alırsa GTX 1060 3 GB almak daha mantıklı olur değil mi ? yoksa RX 570'mi ?
1060 3 GB almak elbette daha mantıklı. Ancak dediğim gibi fiyatların düşmesi için mining kartlarının çıkıp iyi performans göstermesi ya da çok seri üretime geçilip tedarikçi firmalara gelmesi gerek. 2. ihtimal biraz zor o yüzden beklemeyin fiyatların düşmesini eğer bu yaz almayı düşünüyorsanız. Onun dışında Vatan'dan kazık yemenizi önermem ama siz bilirsiniz sonuçta benim param değil.

PSU'yu zamanında arkadaşıma almıştık 1 sene oldu mutlu şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hexa-500-serisi-500w-guc-kaynagi.html

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı