GTX 1050 Ti nasıldır?

Kvnc44

Hectopat
İşlemcim i7 870.
RAM 8 GB 1333 MHz.
500 HDD.
120 GB SSD.
500W PSU.

Sistemime bugün itibariyle 1050GTX Ti MSI Gaming X modeli kırmızı ekran kartını aldım. RX 570 ve 1050 GTX Ti arasında çok kararsız kaldım. Gerek darboğaz korkusundan gerek 570 hakkındaki kötü yorumlardan. WattMan hatası vb hatalar gibi. 1050 GTX Ti aldım. Sizce iyi yaptım mı, doğru seçim mi? Sistemime uygun sorunsuz kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim i7 870.
RAM 8 GB 1333 MHz.
500 HDD.
120 GB SSD.
500W PSU.

Sistemime bugün itibariyle 1050GTX Ti MSI Gaming X modeli kırmızı ekran kartını aldım. RX 570 ve 1050 GTX Ti arasında çok kararsız kaldım. Gerek darboğaz korkusundan gerek 570 hakkındaki kötü yorumlardan. WattMan hatası vb hatalar gibi. 1050 GTX Ti aldım. Sizce iyi yaptım mı, doğru seçim mi? Sistemime uygun sorunsuz kullanabilir miyim?
Şu dönemde yanlış bir tercih olmuş bana kalırsa. RX 570, oynatmayacak kadar bir darboğaz yapmazdı.

İyi yaptınız hocam, sorunsuz kullanırsınız. Hayırlı olsun. Çok cüzi miktarda darboğaz olacaktır ancak şimdilik sorun değil.

Birde benim anlamadığım almadan önce neden açmıyorsunuz bu başklıkları, korkmuyor musunuz ya 50 tane kötü yorum gelir de kötü hissederim diye :D

Şimdi AMD "Fanboyları" gelir o hataların bittiğini söyler. Ama maalesef o hataları alanlar mevcut. Yalnız GTX 1050 Ti modelinde de sorun yaşayanlar vardır elbet ona lafım yok. Aslında iki ekran kartı arasından RX 570 daha performanslı fakat darboğaz olabilirdi dediğiniz gibi. Artık aldıysanız hayırlı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız.

Geri iptal edebilirim ama darboğaz ve sıkıntısı çokmuş diye RX 570 almadım açıkcası.
Şimdi AMD "Fanboyları" gelir o hataların bittiğini söyler. Ama maalesef o hataları alanlar mevcut. Yalnız GTX 1050 Ti modelinde de sorun yaşayanlar vardır elbet ona lafım yok. Aslında iki ekran kartı arasından RX 570 daha performanslı fakat darboğaz olabilirdi dediğiniz gibi. Artık aldıysanız hayırlı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız.

Sync monitör alsam yine de darboğaz olur mu?

1050 Ti kullanıyorum pişmanım kart 70C oluyor artık oyun oynamıyorum ısınıp elimde kalacak diye model Zotac 1050 Ti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı